ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Hot κινητά τηλέφωνα από την LG

Την επόμενη εβδομάδα ανοίγει τις πόρτες της η γιορτή της κινητής τηλεφωνίας ή αλλιώς το Mobile World Congress. Ανάμεσα στους κορυφαίους κατασκευαστές θα βρίσκεται φυσικά και η LG που αναμένεται να παρουσιάσει τρία ολοκαίνουρια μοντέλα, δύο από τα οποία είχαν ανακοινωθεί από τον Ιανουάριο, ενώ το τρίτο είναι το φημολογούμενο LG GD880 ή αλλιώς LG Mini. To GD880 σύμφωνα με τις πληροφορίες θα έρθει με μεγάλη οθόνη αφής υψηλής ανάλυσης, όπως και με καμερά 5MP ενώ θα έχει επιπλέον Wi-Fi, GPS και Bluetooth.
To δεύτερο της παρέας θα είναι το LG GW990 ένα smartphone βασισμένο σε πλατφόρμα με Atom επεξεργαστή άγνωστης ακόμα ισχύος και το οποίο θα έχει τεράστια οθόνη αφής 4.8” με ανάλυση 1020 x 480 pixels.
Το τρίτο και τελευταίο θα είναι το LG GT540 ένα οικονομικό, από ότι λέγεται, smartphone, το οποίο θα “τρέχει” Android λειτουργικό σύστημα. Η οθόνη του θα είναι αφής με ανάλυση 320 x 480 pixels και θα εξοπλίζεται με GPS, Wi-Fi, και 3MP camera, ενώ θα έχει και προηγμένες λειτουργίες social networking...

Δεν υπάρχουν σχόλια