ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Φρέσκο smartbook Compaq Airlife 100

Το νέο Compaq Airlife 100 εξωτερικά μοιάζει με netbook, αλλά περνώντας στα ενδότερα είμαστε σίγουροι ότι ξεφεύγει από κάτι τέτοιο χάρη στην οθόνη αφής και το Google Android λειτουργικό του.
Το Compaq Airlife 100 έρχεται με Google Android 1.6 και επεξεργαστή τον Qualcomm Snapdragon στο 1GHz ο οποίος αποδίδει πολύ καλά. Παρόλο που οι capacitive οθόνες αφής αποκρίνονται σαφώς καλύτερα, η οθόνη του Airlife 100 δεν θα σας αφήσει αρνητικές εντυπώσεις, τα εικονίδια είναι σαφώς μεγαλύτερα από ότι σε ένα smartphone με Android, ενώ η μπαταρία του μπορεί να σας δώσει μέχρι και 12 ώρες λειτουργίας με μια μόνο φόρτιση.
Αυτό που παραξενεύει είναι πως δεν έχετε πρόσβαση στο Android Market για την αγορά εφαρμογών, αλλά αυτό συμβαίνει γιατί η Hewlett Packard έκανε συμφωνία με την Telefonica και το Airlife 100 θα χρησιμοποιεί το δικό της App store. Ακόμα δεν υπάρχει κάτι επίσημο για τιμή και διαθεσιμότητα, αλλά φανταζόμαστε ότι θα κοστίζει λιγότερο από 200 δολάρια, που είναι και ο στόχος για τα smartbooks.

Δεν υπάρχουν σχόλια