ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

HTC Incredible με άποψη και στύλ...

Μπορεί πρώτη φορά το όνομα του HTC Incredible να το ακούσαμε τον Δεκέμβριο, ωστόσο πριν μερικές μέρες έκαναν την εμφάνιση τους νέες φωτογραφιες και κάποια από τα τεχνικά χαρακτηριστικά της συσκευής.
Το νέο HTC Incredible διαθέτει λειτουργικό σύστημα Google Android 2.1 με HTC Sense και φοράει επεξεραγσή Snapdragon. Κατά τα άλλα έχουμε 256MB RAM, ενώ η οθόνη του θα είναι 3.5 ή 3.7" με ανάλυση WVGA που η απεικόνισή τους θεωρείται θαυμάσια και υπο το φως το ήλιου όπως διακρίνεται και στην σχετική φωτογραφία.
Κάποιες αναφορές σχετικά με την έκταση των Megapixels για την κάμερα του τηλεφώνου αναφέρουν ότι είναι κοντά στα 5 μεγκαμπίξελ, ωστόσο απ΄ότι φάινεται διαθέτει Led flash και προηγμένα χαρακτηριστικά αλλά και αρκετή εσωτερική μνήμη. Το σίγουρο πάντως είναι ότι το νέο λειτουργικό κάνει δυναμική έφοδο σε όλους τους κατασκευαστές και έχουμε την εντύπωση ότι η Νοκια έχει μείνει πίσω και θα πρέπει να κάνει άλματα ώστε να επαναπροσεγγίσει το κοινό της και ιδίως το νεανικό που αγοράζει διαρκώς συσκευές...

Δεν υπάρχουν σχόλια