ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η Lenovo ανακοίνωσε τους mobile workstations, ThinkPad P50 και P70

Η Lenovo ανακοίνωσε δύο νέους φορητούς υπολογιστές που απευθύνονται σε επαγγελματίες και απαιτητικούς χρήστες και εξοπλίζονται με τον πρώτο επεξεργαστή mobile Xeon της Intel καθώς και με επεξεργαστή γραφικών Nvidia Quadro ενώ διαθέτουν επαγγελματικής κλάσεις οθόνες 4K.
Πιο συγκεκριμένα, οι δύο νέοι φορητοί σταθμοί εργασίας της Lenovo βασίζονται στον επεξεργαστή Intel Xeon E3-1500M v5, ο οποίος ενσωματώνει με την σειρά του ελεγκτή μνήμης ECC που υποστηρίζει μνήμη έως και 64GB ενώ εξοπλίζονται με θύρα Thunderbolt 3, που μπορεί να οδηγήσει δύο οθόνες 4K. Και οι δύο υπολογιστές διαθέτουν το σύστημα ψύξης dual-fan FLEX Performance Cooling της εταιρείας.
 Ο ThinkPad P50 διαθέτει οθόνη 15,6 ιντσών UHD και τρεις υποδοχές για solid state drives που χρησιμοποιούν το πρότυπο PCie ενώ ο ThinkPad P70 είναι ο πρώτος σύγχρονος φορητός υπολογιστής της Lenovo που ενσωματώνει οθόνη 17 ιντσών, από την εποχή (2009) του ThinkPad W700.
 Ο τελευταίος διαθέτει τέσσερις υποδοχές για solid state drives (για έως και 1TB αποθηκευτικού χώρου χρησιμοποιώντας το πρότυπο PCie). Στην συγκεκριμένη περίπτωση επίσης, εξοπλίζεται με δύο θύρες Thunderbolt 3. Ο ThinkPad P70 θα κυκλοφορήσει σε δύο εκδόσεις με βάση την οθόνη, με ανάλυση 4K UHD ή με οθόνη αφής Full HD

Δημοσιευμένη Εικόνα

Η Lenovo αναμένεται να διαθέσει τους δύο νέους φορητούς σταθμούς εργασίας το τέταρτο τρίμηνο της χρονιάς, με τις τιμές για το ThinkPad P50 να ξεκινούν από τα $1599 και τις τιμές για το ThinkPad P70 να ξεκινούν από τα $1999.

Δεν υπάρχουν σχόλια