ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Νέα Sound BlasterX G5 από την Creative


Στα πλαίσια της Gamescom 2015, η Creative ανακοίνωσε μια νέα εξωτερική κάρτα ήχου της σειράς καρτών ήχου για παιχνίδια Sound BlasterX, την Sound BlasterX G5.
.
Η νέα αυτή εξωτερική κάρτα ήχου, προσφέρει 7.1 ήχο υψηλής ποιότητας, ενσωματώνει ενισχυτή ακουστικών, ενώ το πολυπύρηνο SB-Axx1 chipset προσφέρει hardware επιτάχυνση για βελτιωμένο ήχο SBX Pro Studio. Η κάρτα, σύμφωνα με την Creative, μπορεί να πάρει έναν απλό στερεοφωνικό ήχο και να τον μετατρέψει έτσι ώστε να δίνει την εντύπωση τρισδιάστατου ήχου στο ακουστικό του κατόχου της.

sound blasterx G5  4

Η Sound BlasterX G5 υποστηρίζει playback 24-bit/192kHz, διαθέτει 120dB DAC, ενώ ο ενισχυτής της μπορεί να χρησιμοποιηθεί με πλήθος ακουστικών, από ευαίσθητα ακουστικά in ear έως υψηλής πιστότητας ακουστικά με έως και 600 ohms αντίσταση. Η κάρτα συνδέεται μέσω USB με τον υπολογιστή, είναι πλήρως Plug and Play, ενώ διαθέτει και USB θύρα στην οποία θα μπορούσε κάποιος να συνδέσει κάποια άλλη USB συσκευή όπως για παράδειγμα κάποιο ποντίκι. Διαθέτει επίσης ενσωματωμένο ρυθμιστικό για την ένταση του ήχου, καθώς και πλήκτρα SBX και Scout mode.

sound blasterx G5  2
sound blasterx G5  3

Η κάρτα συνεργάζεται με την εφαρμογή BlasterX Acoustic Engine για PC, η οποία επιτρέπει την δημιουργία audio profiles για κάθε είδος παιχνιδιού.

Η Sound BlasterX G5 θα είναι διαθέσιμη από το online κατάστημα της Creative τον Νοέμβριο. Η τιμή της είναι $149.99.

Δεν υπάρχουν σχόλια