ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Το Mondaine Helvetica 1 συνδυάζει το πρεστίζ ενός ελβετικού χρονογράφου με λειτουργίες smartwatch

Η εταιρεία Mondaine που βρίσκεται πίσω από τα παραδοσιακά ρολόγια στους σιδηροδρομικούς σταθμούς της Ελβετίας που διαθέτουν λευκό καντράν και τον χαρακτηριστικό κόκκινο δείκτη δευτερολέπτων ανακοίνωσε το Helvetica 1.
Πρόκειται για έναν χρονογράφο με κάσα 44mm από ανοξείδωτο ατσάλι με βουρτσιστό φινίρισμα, προστασία από κρύσταλλο ζαφείρι και αυθεντικό δερμάτινο λουράκι, ενώ επιπλέον είναι αδιάβροχο έως και σε 30 μέτρα βάθος (3atm).

Το ρολόϊ quartz εξοπλίζεται ωστόσο και με MotionX activity tracker καθώς και με Smart Sleep alarm κρατώντας δεδομένα για τα βήματα που κάνετε καθημερινά, τις αποστάσεις που ταξιδέψατε ή τις θερμίδες που κάψατε (η πρόοδος διακρίνεται στο μικρό εσωτερικό καντράν). Το Helvetica 1 επίσης παρακολουθεί τον ύπνο του χρήστη και το ξυπνητήρι μπορεί να ρυθμιστεί, ώστε να τον ξυπνήσει κατά την διάρκεια της πιο ελαφριάς περιόδου του υπνικού κύκλου.

Για την λειτουργία της MotionX app θα χρειαστείτε πάντως ένα smartphone με Android 4.4 ή νεότερη έκδοση ή ένα iPhone με iOS 8 ή νεότερη έκδοση. Όσον αγορά στην διάρκεια της μπαταρίας, μάλλον δεν θα πρέπει να ανησυχείτε αφού επαρκεί για περισσότερα από δύο χρόνια.

Δημοσιευμένη Εικόνα

Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να το προ-παραγγείλουν με τιμή $950 (αν προ-παραγγείλετε μέχρι τις 6 Σεπτεμβρίου θα έχετε έκπτωση $100). Η εταιρεία θα κατασκευάσει 1957 αριθμημένα ρολόγια.

Δημοσιευμένη Εικόνα

 Site: GSMArena

Δεν υπάρχουν σχόλια