ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Νέες φήμες σχετικά με τα iPhone 7 και iPhone 7 Plus

Νέες φήμες σχετικά με τα iPhone 7 και iPhone 7 PlusΈχουν περάσει μερικοί μόνο μήνες από την κυκλοφορία των iPhone 6s και 6s Plus, όμως οι φήμες για την επόμενη γενιά iPhone έχουν ήδη ξεκινήσει.
Συγκεκριμένα φημολογείται ότι η Apple εξετάζει πέντε διαφορετικά μοντέλα iPhone 7, καθένα από τα οποία ενσωματώνει ένα σημαντικό χαρακτηριστικό από από όσα σκοπεύει η Apple να παρουσιάσει στις επόμενες γενιές iPhone. Επομένως, το iPhone 7 λογικά θα ενσωματώνει ορισμένες από τις τεχνολογίες που φημολογούνται.
Αρχικά, τα iPhone 7 και 7 Plus ενδέχεται να ενσωματώνουν τον αισθητήρα ανάγνωσης δακτυλικού αποτυπώματος στην οθόνη και όχι στο home button. Επιπλέον, θα μπορούσε να προστεθεί δυνατότητα ασύρματης φόρτισης και θύρα USB Type-C.
Ακόμη, φημολογείται ότι το επόμενο iPhone μπορεί να διαθέτει τεχνολογία διπλής κάμερας (παρόμοια με εκείνη που είχε παρουσιάσει η HTC στο παρελθόν) καθώς και multi 3D Touch, δηλαδή η νέα τεχνολογία που παρουσιάστηκε με το iPhone 6s να μπορεί να λειτουργήσει με παραπάνω από ένα δάχτυλο μια δεδομένη χρονική στιγμή, όπως συμβαίνει με το multitouch σε όλες τις οθόνες αφής των smartphones.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Apple έχει ήδη καταθέσει πατέντες για αρκετές από τις παραπάνω τεχνολογίες. Στη συνέχεια, ορισμένοι ισχυρίζονται ότι το iPhone 7 θα είναι η πρώτη αδιάβροχη συσκευή της Apple, καθώς και ότι μπορεί να διαθέτει διαφορετικό υλικό κατασκευής και όχι αλουμίνιο όπως ο προκάτοχός του. Ακόμη, η Apple ενδέχεται να αντικαταστήσει τη συμβατική 3,5 mm θύρα των ακουστικών με μια νέα proprietary θύρα.

Έπειτα από την αύξηση της RAM στα 2 GB στο iPhone 6s, φημολογείται ότι το επόμενο μοντέλο θα ενσωματώνει μνήμη RAM 3 GB. Ωστόσο, η εν λόγω αύξηση θα αφορά μόνο το iPhone 7 Plus και όχι το iPhone 7. Επιπλέον, την κατασκευή του chip A10 θα αναλάβει εξ' ολοκλήρου η TSMC, η οποία, μαζί με τη Samsung, κατασκευάζει τα A9 chips των iPhone 6s και iPhone 6s Plus.

Σαφώς, ακόμη είναι πολύ νωρίς για να μπορούμε να κάνουμε ασφαλείς υποθέσεις αναφορικά με το iPhone 7.

Δεν υπάρχουν σχόλια