ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Sharp 801SH: ο ανταγωνιστής του Poco F1!

Η εξαγορά της Sharp απο την Foxconn έδωσε νέα δυναμική στην εταιρία, η οποία παρόλο που κατέχει ίσως τις καλύτερες οθόνες κινητών και πρωτοπόρησε με το bezel-less Aquos Crystal δεν κατάφερε ποτέ να φτιάξει δυνατό brand name εκτός της Ιαπωνίας. Η ανανεωμένη Sharp έχει ξεκινήσει φέτος αρκετές συσκευές ενώ έκανε τα πρώτα βήματα και στην Ευρώπη. Στην έκθεση IFA φέτος παρουσίασε την φετινή της σειρά και μια νέα ναυαρχίδα για την οποία δεν ξέραμε τίποτα μέχρι τώρα, το Sharp 801SH.

Η συσκευή διαθέτει OLED οθόνη 6,2 ιντσών με ανάλυση 3120 x 1440 και μεγάλη εγκοπή. Στο εσωτερικό υπάρχει ο Snapdragon 845 με 6 GB μνήμης RAM και 128 GB αποθήκευση. Υπάρχει ένας μόνο αισθητήρας 23MP στο πίσω μέρος της συσκευής και κάτω από αυτόν ένας  αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων. Δεν υπάρχουν άλλες πληροφορίες εκτός του ότι τρέχει με Android 9 Pie. Ο σχεδιασμός της συσκευής είναι πολύ απλός, με πλαστική πλάτη.
Το Sharp 801SH φαίνεται να είναι ανταγωνιστής του Pocophone,  αλλά για να επιβεβαιώσουμε πρέπει να μάθουμε την επίσημη τιμή. Κάνει εντύπωση η αναφορά της οθόνης ως flexible απο την εταιρία, χωρίς όμως να ξέρουμε τι ακριβώς σημαίνει αυτό. Θα σας ενημερώσουμε για την ενδιαφέρουσα συσκευή μόλις μάθουμε νεότερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια