ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Google TV Streamer: Ο αντικαταστάτης του Chromecast με την AI στο επίκεντρο

 


Το 2013, η Google ανακοίνωσε για πρώτη φορά το Chromecast, ένα μικρό dongle που μετέτρεπε τις απλές τηλεοράσεις σε Smart TV. Παρείχε πρόσβαση σε διάφορες διαδικτυακές εφαρμογές, συμπεριλαμβανομένου του YouTube και άλλων. Με την πάροδο των ετών, η σπουδαιότητα του Chromecast μειώθηκε, καθώς οι περισσότερες τηλεοράσεις διέθεταν το δικό τους λειτουργικό σύστημα και έξυπνες εφαρμογές. Τώρα, η Google αντικαθιστά τη σειρά Chromecast με το πιο premium Google TV Streamer. Το Google TV Streamer προσφέρει τόσο μια εμπειρία ψυχαγωγίας όσο και μια έξυπνη εμπειρία στο σπίτι.

Το Google TV Streamer έρχεται με βελτιωμένο επεξεργαστή, 4GB RAM και 32GB αποθηκευτικού χώρου. Υποστηρίζει περιεχόμενο 4K HDR με Dolby Vision και Dolby Atmos για εξαιρετική εμπειρία ήχου και βίντεο.

Χρησιμοποιώντας το Google TV Streamer, μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε δημοφιλείς εφαρμογές streaming, όπως YouTube TV, Netflix, Disney+, Apple TV και άλλα. Παρέχει επίσης πρόσβαση σε ζωντανή τηλεόραση με 800+ δωρεάν κανάλια. Χρησιμοποιώντας τη δύναμη της Τεχνητής Νοημοσύνης της Google, οι προτάσεις περιεχομένου για όλες τις συνδρομές σας παρουσιάζονται σε μια ενιαία τοποθεσία. Με το Gemini, μπορείτε πλέον να λαμβάνετε πλήρεις περιλήψεις, κριτικές και αναλύσεις περιεχομένου ανά σεζόν. Με τη λειτουργία ambient, μπορείτε να προβάλλετε τις αγαπημένες σας φωτογραφίες από το Google Photos ή να δημιουργήσετε νέες εικόνες με τη χρήση γεννητικής AI και πολλά άλλα. Και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη φωνή σας για να τα κάνετε όλα αυτά.

Το Google TV Streamer σας επιτρέπει να συνδεθείτε εύκολα με έξυπνες οικιακές συσκευές, όπως κλειδαριές και αισθητήρες κίνησης. Επιπλέον, ο πίνακας Google Home σας επιτρέπει να ελέγχετε τις κάμερες, να ρυθμίζετε τα φώτα και άλλα. Τέλος, το Google TV Streamer σάς επιτρέπει να μεταφέρετε περιεχόμενο από το smartphone σας, να ελέγχετε τη μουσική στο σπίτι σας από την τηλεόρασή σας και να την προσθέτετε ακόμη και σε ομάδες ηχείων.

Η διάθεση του ξεκινά στις 24 Σεπτεμβρίου 2024 στις ΗΠΑ σε τιμή $99.99.

Δεν υπάρχουν σχόλια