ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η ASUS ανακοίνωσε το Strix 7.1 True Surround Gaming


Πολλά ακουστικά που υπόσχονται περιφερειακό ήχο, διαθέτουν μόνο έναν οδηγό σε κάθε ακουστικό και στηρίζονται στο λογισμικό προκειμένου να δημιουργήσουν την αίσθηση του περιφερειακού ήχου. Η ASUS με τα νέα της ακουστικά πάει πολλά βήματα παραπέρα, ενσωματώνοντας πέντε μικροσκοπικού οδηγούς σε κάθε ακουστικό προσφέροντας πραγματικό περιφερειακό ήχο.
Τα ASUS Strix 7.1, όπως είναι το όνομα των ακουστικών, διαθέτουν ειδικά μαξιλαράκια αυτιών στα οποία είναι ενσωματωμένοι οδηγοί των 40mm, 30mm, 20mm και 20mm για το μπροστά, το κεντρικό, το πίσω και το πλαϊνό ηχείο αντίστοιχα, καθώς και subwoofer των 40mm. Σύμφωνα με τον κατασκευαστή κάθε οδηγός έχει 32 ohms αντίσταση, 96db ευαισθησία και τα ακουστικά είναι σε θέση να αναπαραγάγουν ήχους από 20Hz έως 20kHz. Το βάρος τους ανέρχεται στα 320gr, αλλά είναι σχεδιασμένα ώστε να μην δημιουργούν πρόβλημα ακόμα και με πολύωρη χρήση.
 Μαζί με τα ακουστικά συμπεριλαμβάνεται και ένα ειδικό USB audio station το οποίο λειτουργεί ως digital sound processor (DSP) παρέχοντας in-game audio controls με τέσσερα διαφορετικά modes και έως και 90% noise cancellation. Μπορεί επιπλέον να λειτουργήσει και ως ενισχυτής.

Η τιμή των ακουστικών δεν είναι γνωστή, όπως γνωστό δεν είναι ούτε το πότε αυτά θα γίνουν διαθέσιμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια