ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

H Philips κυκλοφορεί την UltraClear 4K UHD


Η MMD, η κορυφαία εταιρία τεχνολογίας και brand license partner των οθονών Philips, προσθέτει μια μεγάλη οθόνη 40-ιντσών στη γκάμα των οθονών 4K Ultra HD Philips. Με τέσσερις φορές μεγαλύτερη καθαρότητα και τέσσερις φορές υψηλότερη ανάλυση από το Full HD, η νέα οθόνη 40-ιντσών BDM4065UC προσφέρει εκθαμβωτική οπτική εμπειρία, απαράμιλλη λεπτομέρεια και ακρίβεια σε κάθε εφαρμογή. Η εξαιρετικά μεγάλη επιφάνεια εργασίας παρέχει άφθονο χώρο, ώστε οι χρήστες να μπορούν να χρησιμοποιούν πολλαπλές εφαρμογές και παράθυρα ταυτόχρονα χωρίς απώλεια στην παραγωγικότητα και ενισχύοντας την αίσθηση του χώρου.
Ο Τόμας Schade, Αντιπρόεδρος EMEA της MMD, μιλώντας για τη νέα οθόνη 40-ιντσών με ανάλυση Ultraclear 4K UHD ανέφερε: «Η νέα οθόνη Ultraclear UHD είναι μια συναρπαστική προσθήκη στη γκάμα των οθονών 4Κ. Με την καθαρή και λαμπερή εικόνα των 4K UHD και την ευρυχωρία που προσφέρουν οι 40 ίντσες της οθόνης, οι χρήστες θα αντιληφθούν την αίσθηση του χώρου και την ακρίβεια στη λεπτομέρεια σε κάθε χρήση, από πολύπλοκες οικονομικές εφαρμογές και επιστημονική απεικόνιση έως gaming ή streaming ταινιών".

Το Ultra High Definition προσφέρει τέσσερις φορές την ανάλυση του Full HD και με 3840 x 2160pixels, η οθόνη συγκεντρώνει στην ίδια περιοχή τέσσερις φορές περισσότερα pixels. Η οθόνη 4K UHD προσφέρει σημαντικά οφέλη στους επαγγελματίες χρήστες. Για παράδειγμα, οι φωτογράφοι και οι εικονολήπτες μπορούν να εστιάσουν με απαράμιλλη καθαρότητα στις λεπτομέρειες ενώ το πραγματικό 8-bit και FRC βάθος χρώματος της νέας οθόνης εξασφαλίζει πιστότητα χρωμάτων καθώς και εικόνεςUltraclear. Τα οφέλη της ανάλυσης 4Κ UHD απολαμβάνουν χρήστες από όλους τους κλάδους καθώς η μεγάλη επιφάνεια εργασίας προσφέρει άφθονο χώρο για κάθε εφαρμογή. Για παράδειγμα η νέα οθόνη αναβαθμίζει την οπτική εμπειρία των επαγγελματιών του χρηματοοικονομικού τομέα, οι οποίοι μπορούν να τρέξουν απαιτητικές εφαρμογές δεδομένων σε πολλαπλά παράθυρα διατηρώντας την αίσθηση του χώρου και την καθαρότητα της λεπτομέρειας σε ολόκληρη την επιφάνεια εργασίας τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια