ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

H COUGAR παρουσιάζει το 500K gaming πληκτρολόγιο



Η COUGAR, μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες gaming περιφερειακών ανακοίνωσε σήμερα την κυκλοφορία ενός πρωτοποριακού προϊόντος του COUGAR 500Κ, Είναι ένα πληκτρολόγιο μεμβράνης, η τελευταία προσθήκη στη gaming σειρά της εταιρείας.
To 500K απευθύνεται σε gamers που θέλουν ένα πληκτρολόγιο μεμβράνης ή ένα πιο οικονομικό πληκτρολόγιο χωρίς όμως να νοιώθουν μειονεκτικά απέναντι στους χρήστες των μηχανικών πληκτρολογίων. Το 500Κ το πετυχαίνει αυτό αφού είναι από τα ελάχιστα Ν-Key Rollover (με απεριόριστο αριθμό δηλαδή ταυτόχρονα πατημένων πλήκτρων) πληκτρολόγια μεμβράνης και λόγω του ότι ενσωματώνει πολλά από τα χαρακτηριστικά του αναγνωρισμένου COUGAR 700K.

Όσον αφορά τα χαρακτηριστικά και τις λειτουργίες του, το 500Κ υπερέχει των πληκτρολογίων που δεν είναι NKRO και συναγωνίζεται με ίσους όρους τα ακριβά μηχανικά πληκτρολόγια. Το 500Κπεριλαμβάνει χαρακτηριστικά τα οποία διαθέτουν τα πολύ ακριβότερα μηχανικά πληκτρολόγια που απευθύνονται σε gamers. H διάταξη των πλήκτρων είναι ίδια με αυτήν του 700Κ και διαθέτει έξι παραμετροποιήσιμα πλήκτρα G-Keys, και ειδικά πλήκτρα για εγγραφή μακροεντολών. Επίσης διαθέτει πλήκτρα για εναλλαγή προφίλ (και για το COUGAR Fusion ποντίκι), έλεγχο του οπίσθιου φωτισμού, κλείδωμα του πλήκτρου των windows και πλήκτρα multimedia. Στον εξοπλισμό του περιλαμβάνεται και μία βάση στήριξης καρπού. Όλες αυτές οι λειτουργίες, ελέγχονται μέσω του COUGAR UIX™ Device Management System. Αυτό το λογισμικό συνοδεύει δωρεάν όλα τα συμβατά προϊόντα COUGAR και επιτρέπει στους gamers να εκμεταλλευτούν όλες τις δυνατότητες των περιφερειακών της COUGAR.

cougar

Δεν υπάρχουν σχόλια