ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Logitech G502 Proteus Core Review


Η επιλογή του σωστού ή καλύτερα του ιδανικού ποντικού είναι ένα θέμα υψίστης σημασίας όχι μόνο για τους απαιτητικούς gamers αλλά και για τους απλούς, κανονικούς χρήστες.
Αν αναλογιστείτε ποια είναι τα εξαρτήματα του υπολογιστή σας τα οποία στην ουσία χρησιμοποιείτε περισσότερο ή να το θέσουμε αλλιώς έρχεστε σε επαφή μαζί τους συχνότερα, τότε το πληκτρολόγιο και το ποντίκι ξεχωρίζουν με το τελευταίο να περνάει μπροστά αν δε γράφετε πολύ κείμενο.

Η Logitech έχει μια βαριά ιστορία στον τομέα της κατασκευής ποντικιών και αρκετοί χρήστες εμπιστεύονται σήμερα τα προϊόντα της. Υπάρχουν βέβαια εταιρίες πλέον πιο εξειδικευμένες στην κατασκευή gaming ποντικών αλλά αυτό δε σημαίνει ότι τα αντίστοιχα προϊόντα της Logitech δεν αξίζουν της προσοχής των παικτών που θέλουν το ιδανικό όπλο για τις ηλεκτρονικές μάχες τους.

Το G502 Proteus Core ανήκει στην ελίτ των gaming ποντικών της Logitech και εκτός από διαστημική εμφάνιση διαθέτει ένα μεγάλο πλήθος, έντεκα για την ακρίβεια, προγραμματιζόμενων κουμπιών, αισθητήρα που υποστηρίζει μέχρι 12000 DPI ανάλυση ενώ παράλληλα σύμφωνα με την εταιρία υποστηρίζει μέχρι και 40G επιτάχυνση! Στα χαρτιά φαίνεται εντυπωσιακό αλλά όπως κάθε προϊόν, η πραγματική αξία του θα φανεί μέσα από την καθημερινή χρήση.

Δεν υπάρχουν σχόλια