ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Philips 221S6QUMB: Νέα οθόνη 21.5” Full HD για σύνδεση περιφερειακών απλά με ένα καλώδιο USB

221S6QUM_for-leaflet-01
[Δ.Τ.]
Η MMD, brand license partner των οθονών Philips, παρουσιάζει τη νέα, καινοτόμα Philips USB Docking οθόνη 21,5 ιντσών με φρέσκο, νέο σχεδιασμό που προσφέρει περισσότερες επιλογές συνδεσιμότητας, απλότητα και επιπλέον επιφάνεια οθόνης σε περισσότερους χώρους εργασίας από ποτέ. Με προηγμένες συνδέσεις USB plug-and-play και Ethernet, η 221S6QUMB USB Docking οθόνη επιτρέπει στους χρήστες φορητών υπολογιστών να συνδέονται με τα περιφερειακά τους, να έχουν πρόσβαση στο Internet ή το εταιρικό τους intranet, και να απολαμβάνουν επιπλέον χώρο στην οθόνη τους, με εξαιρετική ευκρίνεια και ζωντανά χρώματα. Όλα αυτά με ένα μόλις καλώδιο USB.
Ο Thomas Schade, Αντιπρόεδρος EMEA της MMD, αναφέρει:
“Με όλο και περισσότερους «εν κινήσει» επαγγελματίες να επιλέγουν εξαιρετικά λεπτά notebooks που υστερούν όμως σε θύρες και επιλογές σύνδεσης, υπάρχει πραγματική ανάγκη για μία οθόνη ικανή να προσφέρει άμεση πρόσβαση στα περιφερειακά – και άμεση παραγωγικότητα – όταν οι χρήστες βρίσκονται στο γραφείο τους. Η νέα LCD Docking 21,5 ιντσών οθόνη της Philips δίνει πρόσβαση στο φορητό υπολογιστή σε όλες τις συσκευές που είναι συνδεδεμένες μαζί της. Επίσης επεκτείνει το διαθέσιμο χώρο προβολής, επιτρέποντας στους χρήστες να χρησιμοποιούν τόσο την οθόνη του φορητού υπολογιστή τους, όσο και τη μεγάλή AH-IPS οθόνη χωρίς να χρειάζεται ρύθμιση της ανάλυσης”
Πολλαπλασιασμός θυρών με διαφορά
Σε αντίθεση με τους συμβατικούς πολλαπλασιαστές θυρών ή τις βάσεις σύνδεσης που γεμίζουν την επιφάνεια εργασίας με επιπλέον συσκευές και καλώδια, η Philips USB Docking οθόνη διαθέτει ενσωματωμένες επιλογές συνδεσιμότητας στις οποίες οι χρήστες έχουν πρόσβαση συνδέοντας απλά το φορητό τους υπολογιστή με ένα μόλις καλώδιο USB. Η απλότητα κάνει τη διαφορά. Πληκτρολόγιο και ποντίκι κανονικών διαστάσεων, εξωτερικός σκληρός δίσκος, κάμερα – και οι χρήστες απλά συνδέουν συσκευές της επιλογής τους στη USB docking οθόνη για άμεση αύξηση της παραγωγικότητας. Η οθόνη παρέχει επίσης plug-in πρόσβαση στο Internet ή στο εταιρικό intranet χάρη στην ενσωματωμένη θύρα Ethernet.
Διευρυμένη επιφάνεια εργασίας σε εξαιρετική AH-IPS ποιότητα
Με τη σύνδεση του φορητού υπολογιστή στην οθόνη, οι χρήστες αποκτούν επιπλέον επιφάνεια προβολής για να εργαστούν, που σημαίνει περισσότερος χώρος για ταυτόχρονη εκτέλεση πολλαπλών εφαρμογών. Η ανάλυση ρυθμίζεται αυτόματα – δε χρειάζεται να ρυθμιστεί χειροκίνητα. Με την προηγμένη τεχνολογία AH-IPS, η USB Docking οθόνη παρέχει πολλά περισσότερα από απλά επιπλέον χώρο. Προσφέρει ενισχυμένη, ευρείας γωνίας εμπειρία προβολής με ακριβή αναπαραγωγή χρωμάτων, που την καθιστά ιδανική για εφαρμογές που απαιτούν χρωματική ακρίβεια και σταθερή φωτεινότητα.
Φροντίζοντας για την ευεξία του επαγγελματία
Αντανακλώντας τη δέσμευση της MMD και των Οθονών Philips να παρέχουν καινοτόμες οθόνες που βοηθούν τους χρήστες να βελτιώνουν την παραγωγικότητά τους χωρίς να θέτουν σε κίνδυνο την υγεία και την ευεξία τους, η νέα USB Docking οθόνη είναι σχεδιασμένη ώστε να μειώνεται στο ελάχιστο η κόπωση όσων περνούν καθημερινά πολλές ώρες μπροστά στην οθόνη τους. Η οθόνη διαθέτει για παράδειγμα, την τεχνολογία Philips Flicker-Free, η οποία ρυθμίζει τη φωτεινότητα και μειώνει του τρεμόπαιγμα για πιο άνετη προβολή. Η μικρή διαφορά ύψους μεταξύ του πλαισίου και της επιφάνειας εργασίας καθιστά την οθόνη ιδανική για χρήστες που φορούν διπλοεστιακά, τριπλοεστιακά ή άλλα γυαλιά οράσεως. Χάρη στην SmartErgoBase, οι χρήστες μπορούν να ρυθμίσουν την κλίση και να περιστρέψουν την οθόνη ακριβώς στη θέση που προτιμούν, το οποίο βοηθά στην ελάφρυνση της σωματικής κόπωσης μιας μακράς ημέρας στο γραφείο.
Η νέα Philips 221S6QUMB USB Docking LCD οθόνη της Philips είναι διαθέσιμη στα περισσότερα καταστήματα ηλεκτρονικών ειδών με ενδεικτική τιμή λιανικής €249.

Δεν υπάρχουν σχόλια