ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Computex 2015: Τα νέα προιόντα της MSI

Σε ένα από τα πιο πολυάριθμα περίπτερα της Computex 2015, είχαμε την ευκαιρία να επισκεφτούμε το περίπτερο της MSI, στο οποίο ήταν συνεχώς γεμάτο από κόσμο. Ένα από τα κορυφαία προϊόντα στο περίπτερο της MSI ήταν η X99A Godlike Gaming μητρική πλακέτα (motherboard).
Με πολύ δυνατό και μοντέρνο σχεδιασμό καθίσταται κατά τα λεγόμενα της MSI η πρώτη παγκοσμίως RGB μητρική πλακέτα με το Mystic Light να διατάσσει τον εσωτερικό LED φωτισμό και να παράγει περί τους 2.048 χρωματισμούς, ενώ υπάρχουν ήδη και επτά προ-εγκατεστημένα στυλ, όπως wave, breathe, flashing κ.α. Με την ομώνυμη εφαρμογή MSI Gaming App για iOS και με το Mystic Light App για Android μπορείτε από μακριά (remotely) να εφαρμόσετε κατά περίπτωση τον προτιμώμενο χρωματισμό.

Δημοσιευμένη Εικόνα

Η X99A Godlike Gaming μητρική, εμπεριέχει τελευταίας τεχνολογίας λογισμικό ήχου, την Audio Boost 3 Pro τεχνολογία για να είμαστε ακριβείς, για καλύτερη ποιότητα ήχου. Επιπλέον υποστηρίζει M.2 και SATA Express καθώς επίσης διαθέτει και συμβατότητα με το πρότυπο USB 3.1 το οποίο εξυπηρετεί σε ταχύτερη μεταφορά δεδομένων, αγγίζοντας τα 10 Gbps. Η X99A Godlike Gaming όσον αφορά τη δικτύωση διαθέτει την Killer DoubleShot-X3 PRO που περιλαμβάνει δύο Killer Ethernet chips και το Killer 1535 Wi-Fi module.

Δημοσιευμένη Εικόνα

Στο περίπτερο της MSI είδαμε επίσης αρκετά notebooks, λεπτά και ελαφριά βασισμένα στην τεχνολογία επεξεργαστών της Intel 5ης γενιάς Core Series CPUs, με όνομα Broadwell. Επίσης υπήρχαν αρκετές μητρικές με το socket LGA 1151, για την επερχόμενη γενιά των Intel επεξεργαστών με το κωδικό όνομα SkyLake.

Από θέμα λογισμικού, όσον αφορά το ηχητικό κομμάτι, για επαγγελματικό αποτέλεσμα είτε είστε gamers και θέλετε ήχο υψηλής ποιότητας για live streaming, είτε θέλετε να απολαύσετε ένα γεμάτο λεπτομέρειες ήχο, χωρίς να κατέχετε τα απολύτως κορυφαία ακουστικά και μικρόφωνο ή κάποια πανάκριβη κάρτα ήχου, η MSI πρόσθεσε τη Nahimic Sound τεχνολογία GE72, στα νέα GS60/70 και GE62/72 notebooks. Η τεχνολογία Nahimic έχει ήδη αξιοποιηθεί για διάφορες εφαρμογές, περιλαμβάνοντας και κάποιες στρατιωτικές, μιας και είναι σε θέση να προσφέρει έναν δυναμικό και γεμάτο τρισδιάστατο ήχο. Στην ουσία πρόκειται για ένα ειδικό λογισμικό το οποίο όμως θα είναι συμβατό μόνο με της πιο καινούριες μητρικές της εταιρίας, με το Intel X99 chipset και μεταγενέστερα.

Δημοσιευμένη Εικόνα
Είχαμε την ευκαιρία να πάρουμε μέρος σε μια επίδειξη της Nahimic στο περίπτερο της MSI και γίναμε και οι ίδιοι μάρτυρες των δυνατοτήτων της συγκεκριμένης τεχνολογίας. Χρησιμοποιώντας ακουστικά της SteelSeries παίξαμε ένα παιχνίδι με το Nahimic εν λειτουργία και επίσης ακούσαμε μια εγγραφή της φωνής μας με τα ίδια ακουστικά, που διαθέτουν ενσωματωμένο μικρόφωνο. Η διαφορά ήταν έντονη και το αποτέλεσμα άκρως επαγγελματικό, σα να κάναμε ηχογράφηση σε στούντιο. Η τεχνολογία Nahimic, παρέχει εξίσου καλά αποτελέσματα και σε μουσικά θέματα καθώς και στην αναπαραγωγή ταινιών σύμφωνα με την MSI.

Δεν υπάρχουν σχόλια