ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Blackberry Prague: Το οικονομικό Android κυκλοφορεί Αύγουστο;

Εδώ και μέρες ακούγονται έντονα οι πληροφορίες ότι η BlackBerry μέσα στους επόμενους μήνες θα κάνει στροφή στο Android και θα κυκλοφορήσει το πρώτο της smartphone με το λειτουργικό της Google. Οι φήμες έλεγαν ότι το πρώτο θα είναι το high-end BlackBerry Venice με QHD οθόνη και Snapdragon 808 που θα έρθει Νοέμβριο.
Σύμφωνα όμως με νέες πληροφορίες το πρώτο Android smartphone της BlackBerry θα είναι το BlackBerry Prague το οποίo θα κυκλοφορήσει τον Αύγουστο και δεν θα έχει high-end χαρακτηριστικά. Αντιθέτως θα είναι μια low-end συσκευή που θα έχει στόχο τις αναδυόμενες αγορές και θα ακολουθήσει τα βήματα του BlackBerry Z3 που εμφανίζεται παρακάτω και κυκλοφόρησε πέρσι με οικονομική τιμή.
Επιπλέον, το N4BB αναφέρει ότι το BlackBerry Venice μπορεί τελικά να καταλήξει να μην κυκλοφορήσει με Android. Εμείς ωστόσο πρέπει να επισημάνουμε ότι καμία πληροφορία δεν είναι επιβεβαιωμένη από την BlackBerry, αλλά το να στοχεύσει στις αναδυόμενες αγορές με οικονομικό Android, μοιάζει μια κίνηση που θα μπορούσε να την βοηθήσει να ανακάμψει.
BlackBerry-Z3
Πηγή: 1,2

Δεν υπάρχουν σχόλια