ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

iOS 9: Πως θα δίνει μεγαλύτερη διάρκεια ζωής στην μπαταρία

Μεταξύ άλλων με το νέο iOS 9, η Apple θέλει να επικεντρωθεί και στην βελτίωση της μπαταρίας. Αν και περιμένουμε η επανάσταση να γίνει στις ίδιες τις μπαταρίες, κάθε βελτίωση που κάνουν οι εταιρείες στο software είναι θετικό βήμα. Η πρώτη αλλαγή αφορά στην βάση του iOS και όλες οι συσκευές θα κερδίσουν περίπου μια ώρα σε κάθε φόρτιση, χωρίς να χρειάζεται να κάνει ο χρήστης καμία ενέργεια.
Αυτό θα γίνει με διάφορες αλλαγές όπως για παράδειγμα αν έρθει μια ειδοποίηση η οθόνη είναι στραμμένη προς τα κάτω, τότε δεν θα ανοίξει, εξοικονομώντας ενέργεια.
Επιπλέον η Apple θα προσθέσει την επιλογή Low Power Mode η οποία θα προσφέρει άλλες τρεις ώρες ζωής στο iPhone και το iPad. Την συγκεκριμένη επιλογή θα μπορούμε να την ενεργοποιούμε όποτε θέλουμε ή θα στο προτείνει το iOS όταν η μπαταρία φτάνει στο 20% και 10%. Αλλά πως ακριβώς θα δίνει μεγαλύτερη διάρκεια;
Όταν ενεργοποιηθεί το Lower Power Mode, η συσκευή θα απενεργοποιεί κάποιους αισθητήρες, θα σταματάει τα push notifications για το email και θα μειώνεται η φωτεινότητα της οθόνης. Επιπλέον η οθόνη θα κλείνει αρκετά πιο γρήγορα και δεν θα επιτρέπεται το background refreshing. Τα κινούμενα γραφικά του iOS θα μειώνονται και αν έχεις κινούμενο wallpaper θα σταματάει και αυτό. Τέλος η ταχύτητα του δικτύου θα μειώνεται και όλα αυτά μαζί θα εξοικονομούν μέχρι και τρεις ώρες παραπάνω για τις iOS συσκευές, σύμφωνα με την Apple.

iOS 9 Battery

Δεν υπάρχουν σχόλια