ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

HP NOTEBOOKS ME ΧΑΡΗ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ..

Νέα notebooks ανακοίνωσε η HP που παρουσιάζουν ενδιαφέρον τόσο από άποψη χαρακτηριστικών, όσο και από άποψη τιμών.
Το HP Pavilion x2 2015 2-in-1 laptop βασίζεται για παράδειγμα σε επεξεργαστή Intel Atom (Bay Trail) και διαθέτει αποσπώμενη οθόνη 10,1 ιντσών LCD IPS (1280 x 800 pixels) και κοστίζει $299. Ένας νέος μαγνητικός μηχανισμός, επιτρέπει την γρήγορη σύνδεση της οθόνης και του keyboard ενώ επιπλέον δίνει την δυνατότητα στον χρήστη να τοποθετήσει το laptop σε διαφορετικές θέσεις για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης ανάλογα την περίπτωση.
Η εταιρεία ανακοίνωσε επίσης δύο νέα laptops στην σειρά Envy, που διαθέτουν οθόνες 15,6 ιντσών και 17,3 ιντσών και βασίζονται στους τελευταίας γενιάς επεξεργαστές της AMD και της Intel προσφέροντας διπλάσια αυτονομία σε σχέση με τα περσινά μοντέλα.
Το μικρότερο μοντέλο, όταν βασίζεται σε επεξεργαστή της AMD κοστίζει $629 ενώ όταν βασίζεται σε επεξεργαστή της Intel κοστίζει $799. Οι τιμές για το Envy των 17,3 ιντσών ξεκινούν από τα $999. Παράλληλα με τα συγκεκριμένα μοντέλα Envy, η HP ανακοίνωσε και ένα νέο 14άρι μοντέλο.

Τα επανασχεδιασμένα notebooks της σειράς HP Envy είναι διαθέσιμα όπως αναφέραμε σε εκδόσεις με οθόνες 14 ιντσών, 15,6 ιντσών και 17,3 ιντσών.

Στην περίπτωση των δύο πρώτων, οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε μία ποικιλία από επεξεργαστές Intel Core 5ης γενιάς, τύπου Core i5 ή Core i7 ενώ στην περίπτωση ειδικά των μοντέλων με την οθόνη των 15,6 ιντσών μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα και σε επεξεργαστές των σειρών AMD FX ή A10 APU καθώς και ανάμεσα σε διακριτά υποσυστήματα γραφικών τύπου Nvidia GeForce 940M ή GTX 950M ή AMD Radeon R7 ή R6 GPUs.

Επίσης μπορούν να επιλέξουν χωρητικότητα σκληρού δίσκου έως 2TB ή κάποια υβριδική λύση που συνδυάζει σκληρό δίσκο και solid state drive (SSD). Στις συσκευές με Intel επεξεργαστή υπάρχει η δυνατότητα εγκατάστασης έως και 16GB RAM ενώ στα μοντέλα με AMD CPU υπάρχει η δυνατότητα για χωρητικότητα έως 1TB και έως 8GB RAM.

Δημοσιευμένη Εικόνα

Η πιο ενδιαφέρουσα πρόταση πάντως φαίνεται πως είναι το Pavilion x2 2015,που βασίζεται σε τετραπύρηνο Intel Atom επεξεργαστή και τρέχει Windows. Διαθέτει υποδοχή USB-C και διαθέτει 32GB ή 64GB αποθηκευτικού χώρου, ενώ η HP υπόσχεται 11 ώρες αυτονομίας κατά την αναπαραγωγή video ανάλυσης 1080p.

Διαθέτει μεγάλου μεγέθους trackpad και ήχο Bang & Olufsen, και πέρα από την υποδοχή USB-C, έχει μία κανονικού μεγέθους USB θύρα, μία micro HDMI και microSD card reader. Θα είναι διαθέσιμο στα τέλη Ιουνίου ενώ τα νέα laptops της σειράς Envy θα είναι διαθέσιμα από τον Ιούλιο.

Δημοσιευμένη Εικόνα

 Site: Engadget

Δεν υπάρχουν σχόλια