ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Computex 2015: V-COLOR Booth

Η όχι τόσο γνωστή στην Ευρώπη V-COLOR παρευρέθηκε στην Computex με πλούσια προϊόντα αποθήκευσης και όλους τους τύπους RAM.

Συγκεκριμένα συναντήσαμε DDR3 DIMMs με συχνότητα 2800MHz και τάση 1,65V και πολύχρωμα heatspreaders με κόκκινο-χρυσό, ασημί και χρυσό-χρυσό. Οι DDR4 δεν έλειψαν με συχνότητες που άγγιζαν και τα 3000MHz, ενώ υπήρχαν και αρκετές server τύπου με χωρητικότητα 64GΒ ανά DIMM! Στο περίπτερό της είδαμε και τους VSS100 Series SSD οι οποίοι έχουν χωρητικότητες 128GB, 265GB καθώς και 512GB για όσους δε θέλουν συμβιβασμούς. Απ' όσο κοιτάξαμε, τα drives συνοδεύονται από όλες τις γνωστές τεχνολογίες όπως AES hardware encryption, TRIM, SMART όλα αυτά σε ταχύτητες SATA III 6Gbps. Στο σχετικό ταμπελάκι δεν αναφέρονταν περισσότερες λεπτομέρειες για τις ταχύτητες, τον controller ή τις NAND που χρησιμοποιούν.

Η εταιρεία παρέχει πραγματικά κάθε τύπο μνήμης RAM, όπως DDR3L για σχετικές μητρικές όπως της ASRock Rack σε standard και SO-DIMM παραλλαγές για κάθε μητρική και τύπο συστήματος. Όπως είναι φυσικό δε θα μπορούσαμε να αφήσουμε εκτός από το μπουκέτο των φωτογραφιών την Lamborghini Murcielago LP640που κοσμούσε την κεντρική είσοδο του booth.



Computex 2015:  V-COLOR Booth

Δεν υπάρχουν σχόλια