ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Νέα Western Digital Blue Solid State Hybrid Drives (SSHD)


Η Western Digital ανακοίνωσε δύο νέο μοντέλα της σειράς Blue, ένα 2,5'' με χωρητικότητα 1TB και ένα 3,5'' με χωρητικότητα 4TB. Η ιδιαιτερότητα αυτών των δύο νέων Blue, είναι ότι πρόκειται για Solid State Hybrid Drives (SSHD).
.
Η σειρά Blue είναι η σειρά της Western Digital που απευθύνεται στον μέσο καταναλωτή που δεν ψάχνει κάποιο ιδιαίτερο χαρακτηριστικό στον σκληρό δίσκο που θα πάρει, αλλά απλά ένα σκληρό δίσκο για να κάνει την δουλειά του σε καλή τιμή. Αν ψάχνει κάτι το συγκεκριμένο τότε η Western Digital διαθέτει την σειρά Red για NAS, την Purple για NVR, την Black για επιδόσεις και την Green για χαμηλή κατανάλωση.

Πλέον η σειρά Blue αποκτάει ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό. Μετατρέπεται σε Hybrid με την ενσωμάτωση μνήμης NAND. Τα δύο νέα μοντέλα, το 3.5'' 4TB (WD40E31X) και το 2.5'' 1TB (WD10J31X), εκτός από 64MB cache θα έχουν και από 8GB MLC NAND. Η ταχύτητα του WD40E31X φτάνει τα 150MB/sec και του WD10J31X στα 100MB/sec, η προσθήκη όμως της NAND αναμένεται να μειώσει τον χρόνο που χρειάζεται να φορτώσει το λειτουργικό και να κάνει ταχύτερη την πρόσβαση σε συχνά χρησιμοποιούμενα αρχεία.

Τα δύο νέα μοντέλα θα είναι διαθέσιμα από τις 2 Ιουλίου και θα καλύπτονται από 3 χρόνια εγγύηση. Έχουν ήδη αρχίσει να φαίνονται online με τιμές €189.90 για το μοντέλο των 4TB και €94.90 για αυτό του 1TB.

WD Blue SSHD 35
WD Blue SSHD 25

specs WD Blue SSHD

Δεν υπάρχουν σχόλια