ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κάντε πιο εύκολη τη μεταφορά σας από το Android στο iOS, με την εφαρμογή Move


Μπορεί η χθεσινή ημέρα να ήταν γεμάτη από ειδήσεις σχετικά με την Apple εξαιτίας του συνεδρίου WWDC, εντούτοις μερικές ακόμα σημαντικές πληροφορίες γύρω από τα σχέδια της εταιρείας βγαίνουν στην επικαιρότητα όπως η εφαρμογή Move.
Η εφαρμογή αυτή αποτελεί μέρος του iOS 9 και έχει τον αρκετά επιθετικό στόχο να κάνει απροβλημάτιστη τη μεταφορά ενός χρήστη από ένα Android smartphone στο iPhone. Οι δυνατότητες της εφαρμογής σύμφωνα με αυτά που αναφέρει η Apple φαίνονται ολοκληρωμένες αφού επιτρέπει την ασύρματη μεταφορά των επαφών, το ιστορικό των γραπτών μηνυμάτων, των φωτογραφιών που έχετε κάνει λήψη, των videos όπως επίσης των λογαριασμών e-mail, ημερολογίων και wallpaper.

Επιπλέον το Move μπορεί να αντιγράψει τη μη προστατευμένη μουσική (DRM) που έχετε στο Android smartphone, στην εφαρμογή μουσικής του iOS ενώ στη συνέχεια θα σας προτείνει δωρεάν εφαρμογές οι οποίες αποτελούν την iOS έκδοση των αντίστοιχων που έχει εγκατεστημένες ο χρήστης στο Android smartphone του.Όσες εφαρμογές είναι επί πληρωμή, τότε περνάνε αυτόματα στην επιθυμητή λίστα του χρήστη.

Το Move θα είναι διαθέσιμο και στο Android μέσω του Play Store, κάτι που χρειάζεται προκειμένου να μπορέσει ο χρήστης να ολοκληρώσει τη μεταφορά χωρίς απρόοπτα.

 Site: 9to5mac

Δεν υπάρχουν σχόλια