ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

A50: φρέσκο Garmin-Asus με Android

H Garmin-Asus* ανακοίνωσε τη συνεργασία της με την αμερικανική εταιρεία κινητής τηλεφωνίας T-Mobile για την κυκλοφορία του Garmin-Asus A50, του πρώτου Android-powered smartphone που μεταφέρει μια πλήρως ενσωματωμένη εμπειρία πλοήγησης.
“ Καθώς η Garmin-Asus είναι ο παγκόσμιος ηγέτης στην τεχνολογία πλοήγησης smartphone και στις υπηρεσίες βασιζόμενες στη θέση, επιδιώκει ενεργά τη συνεργασία της με την μεγαλύτερη στον κόσμο εταιρία παροχής τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών, για να προσφέρει στους χρήστες την πιο προηγμένη, άνετη και ευχάριστη εμπειρία πλοήγησης” σχολίασε ο αντιπρόεδρος και γενικός διευθυντής του τμήματος Personal Mobile Devices της Asus, Benson Lin. Η συνεργασία μας με την T-Mobile αντανακλά την αυξανόμενη αναγνώριση εντός της παγκόσμιας βιομηχανίας τηλεπικοινωνιών στην οποία υπάρχει μια έκρηξη καταναλωτικής ζήτησης για smartphones και υπηρεσίες βασισμένες στην πλοήγηση. Η Garmin-Asus είναι η μοναδική κατασκευάστρια smartphone ικανή να εκπληρώσει αυτές τις ανάγκες με τις λύσεις “best of both”.
Το Garmin-Asus A50 συγκεντρώνει δύο όλο και πιο δημοφιλή προϊόντα σε ένα πακέτο state-of-the-art, μεταφέροντας μία πλούσια και μοναδική εμπειρία που κανένα άλλο smartphone ή καμία αυτόνομη συσκευή πλοήγησης δεν μπορεί να προσφέρει” δήλωσε ο αντιπρόεδρος του marketing product innovation της T-Mobile, George Harrison. “Οι πελάτες της T-Mobile αναζητούν smartphones ολοένα και περισσότερo και η βαθιά ολοκλήρωση της πλοήγησης Garmin στα smartphone χαρακτηριστικά αυτής της συσκευής τους βοηθάει να κάνουν περισσότερα με μία συσκευή και να πλοηγηθόυν πιο απλά στην πολυάσχολη ζωή τους” Με το, βασισμένο σε Android, A50, η Garmin-Asus όχι μόνο προσφέρει μια πιο ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων, αλλά παρουσίασε την ικανότητά της να ενσωματώσει τέλεια την πλοήγηση και την λειτουργικότητα LBS σε όλες τις πλατφόρμες.

Δεν υπάρχουν σχόλια