ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Dell Flash: smartphone με Android 2.2

Η Dell σκοπεύει να κυκλοφορήσει μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2011 ένα νέο smartphone με την επωνυμία "Flash", το οποίο θα είναι εξοπλισμένο με την έκδοση 2.2 του Android. Αυτό θα είναι το πρώτο που θα ενσωματώνει τη νέα έκδοση του Android (γνωστή και με την κωδική ονομασία "Froyo").
Το σώμα του πολυτελούς κινητού τηλεφώνου θα αποτελείται από γυαλί και θα έχει πάχος 11 χιλιοστά. Στο εσωτερικό του θα λειτουργεί ένας επεξεργαστής της Qualcomm στα 800MHz, ο οποίος, μεταξύ άλλων, θα υποστηρίζει και την εκτέλεση Flash βίντεο. Επιπλέον θα διαθέτει μια κάμερα των 5MPixels με autofocus, μια λειτουργία σταθεροποίησης της εικόνας και αναγνώριση χαμόγελου, όπως αναφέρει το Engadget.
H μνήμη της συσκευής θα αγγίζει τα 512ΜΒ, ενώ θα μπορεί να επεκταθεί με τη χρήση καρτών μνήμης microSD έως τα 64GB.Προφανώς η Dell εκτιμά ότι έως τότε θα υπάρχουν οι σχετικές κάρτες μνήμης αυτού του μεγέθους στην αγορά. Μέσω ενός TV out το smartphone θα μπορεί να συνδεθεί και με την τηλεόραση σας.
Το Android 2.2 θα βασίζεται για πρώτη φορά στο πυρήνα 2.6.32 του Linux, δεσμεύοντας λιγότερη μνήμη και αφήνοντας, έτσι, περισσότερη μνήμη διαθέσιμη για τις υπόλοιπες εφαρμογές.Μεταξύ άλλων θα υποστηρίζει και το Flash 10.1. Σύμφωνα με το site 'AndroidAndMe', έχουν γίνει ήδη τα πρώτα τεστ του "Froyo" (Frozen Yogurt).

Δεν υπάρχουν σχόλια