ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BlackBerry 6.0: πλούσιο UI και επιλογές

Το νέο λειτουργικό σύστημα των Blackberry κινητών αποκτά βαθμιαία όλο και πιο συγκεκριμένη μορφή. Αυτή τη φορά οι ...αποκαλύψεις προήλθαν από το τεχνολογικό blog BGR.com, το οποίο δημοσίευσε αρκετές "οθονιές" από τη νέα πλατφόρμα για τα Blackberry.
To ανακαινισμένο λειτουργικό σύστημα του καναδέζου κατασκευαστή RIM (Research In Motion) προσφέρει υποστήριξη των widgets, ενώ διαθέτει τα εχέγγυα για να ανταγωνιστεί τα πιο επιτυχημένα λειτουργικά, όπως είναι τα Google Android και iPhone OS.
Γι' αυτό το σκοπό ενσωματώθηκε στην έκδοση 6.0, σύμφωνα με το BGR.com, ένας βελτιωμένος browser, ο οποίος προσφέρει επιπρόσθετα μια λειτουργία αλλαγής των tabs για τη γρήγορη πλοήγηση, ενώ καταλαβαίνει και τις εντολές multitouch (για παράδειγμα το ζουμ μέσω των δύο δακτύλων).
Επιπλέον το περιβάλλον εργασίας του Media Player υπόσχεται μια καινοτομική χρήση. Κατά τα άλλα ενσωματώθηκε ένα νέο messaging box, το οποίο απλοποιεί τη διαχείριση mails, μηνυμάτων στα Facebook & Twitter όπως και των RSS Feeds. To πότε και σε ποιο μοντέλο BlackBerry θα βρει εφαρμογή για πρώτη φορά το νέο OS παραμένει ακόμα άγνωστο.
ΠΗΓΗ: BGR.com

Δεν υπάρχουν σχόλια