ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

iPhone OS 4.0: επιτέλους με multitasking

Αυτή τη φορά οι εκατομμύρια φαν του iPhone ανά τον κόσμο έχουν κάθε λόγο για να πανηγυρίζουν: το iPhone θα υποστηρίζει σύντομα το multitasking! Και τι σημαίνει αυτό; Ότι μπορείτε, για παράδειγμα, να ελέγχετε τα mails σας ενώ παράλληλα ακούτε μουσική από το Internet. Κάτι που έως τώρα ήταν αδύνατο αλλά που γίνεται εφικτό με το νέο λειτουργικό σύστημα , το iPhone "OS 4.0". Yποστηρίζεται η ταυτόχρονη εκτέλεση έως και επτά εφαρμογών, όπως ανακοίνωσε ο Steve Jobs την Πέμπτη κατά την παρουσίαση του νέου λειτουργικού συστήματος.
Και δεν είναι μόνο το multitasking που φέρνει μαζί του το OS 4. Είναι πολλά ακόμα, όπως τα εξής:
- VoIP: επιτέλους το Skype έρχεται και στο iPhone. Αυτό μεταφράζεται στη διεξαγωγή κλήσεων χαμηλού κόστος, κάτι που ωφελεί τα μάλα το πορτοφόλι σας.
- iBooks: όπως στο iPad έτσι και στο iPhone θα μπορείτε να κατεβάσετε βιβλία και να τα διαβάσετε.
- Φάκελοι: μπορείτε να οργανώσετε τις εφαρμογές σας σε φακέλους και έτσι να φορτώσετε έως 2.000 εφαρμογές στο iPhone (αντί τις έως τώρα 180).
- Social Gaming: με την έκδοση 4.0 η Apple εισάγει ένα «Δίκτυο Social Gaming”. Έτσι είναι εφικτό να βρείτε φίλους, να κοντραριστείτε με άλλους και να έχετε ένα κοινό σύστημα high score.
- Διαφήμιση: Πώς χρηματοδοτούνται οι δωρεάν εφαρμογές; Μέσω του iAd, ενός νέου διαφημιστικού σχήματος για το iPhone. Ανά συγκεκριμένο χρονικό διάστημα απεικονίζεται μια διαφήμιση, έως δέκα φορές την ημέρα και πάντα μέσα στην εφαρμογή με την οποία συσχετίζεται.
- Mail: νεωτερισμοί υπάρχουν και στο mail. Έτσι χρησιμοποιείται ένα κοινό Inbox όταν έχει κανείς πολλά mail account στο iPhone, μπορείτε να κρυπτογραφήσετε ολόκληρα mails κ.λπ.
- Ζουμ κάμερας: η κάμερα υποστηρίζει 5x ζουμ.

Δεν υπάρχουν σχόλια