ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Pre Plus και Pixi Plus στην Ευρώπη...

Απο το ξεκίνημα του 2010 η Palm διέθεσε στην αμερικανική αγορά μέσω του δικτύου CDMA της Verizon Wireless τους αντικαταστάτες δύο ιδιαίτερα δημοφιλών συσκευών, τα Palm Pre Plus και Pixi Plus. Η είδηση αποκτά αξία μελλοντικάγια τους Ευρωπαίους χρήστες κινητής τηλεφωνίας, καθώς με΄χρι σήμερα όσοι επιθυμούν την αγορά μιας webOS συσκευής της Palm θα μπορέσουν να το πράξουν εντός των προσεχών μηνών, καθώς η GCF (Global Certification Forum) ενέκρινε τις ευρωπαϊκές εκδόσεις των δημοφιλών αυτών συσκευών.
Να σημειωθεί ότι, οι συσκευές αναμένεται να κυκλοφορήσουν και από την αμερικανική AT&T, η οποία διατηρεί GSM/HSPA δίκτυο κινητής τηλεφωνίας, ωστόσο οι αντίστοιχες ευρωπαϊκές έκδόσεις φαίνεται να διαφοροποιούνται ελαφρώς, ιδίως στον τομέα της συνδεσιμότητας. Σύμφωνα με την έγκριση που δόθηκε από την GCF, οι συσκευές φέρουν πομποδέκτη Quad-Band GSM/GPRS/EDGE και Dual-Band UMTS(900/2100 MHz), ενώ αισθητή κάνει την απουσία της η HSUPA τεχνολογία. Ο κωδικός μοντέλου για τα Palm Pre Plus και Pixi Plus είναι, αντίστοιχα, P101UEU και P121UEU.
Όπως είναι γνωστό εξάλλου, το GSM Palm Pre είναι ήδη πιστοποιημένο και διαθέσιμο προς αγορά σε ορισμένες ευρωπαϊκές χώρες, οπότε κατά πάσα πιθανότητα ο κωδικός μοντέλου P101UEU αντικατοπτρίζει την αντίστοιχη GSM ευρωπαϊκή εκδοχή του Palm Pre Plus και ο P121UEU να είναι ο κωδικός για την αντίστοιχη ευρωπαϊκή έκδοση του Palm Pixi Plus.
Εκτός απο την έγκριση που δόθηκε από την GCF, δεν είναι γνωστό κανένα άλλο στοιχείο προς το παρόν, όπως οι δυνατότητες των ευρωπαϊκών εκδόσεων των μοντέλων, οι χώρες κυκλοφορίας και οι πάροχοι κινητής τηλεφωνίας που θα το διαθέσουν, όπως επίσης και η τιμή αλλά και η ημερομηνία κυκλοφορίας τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια