ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ASUS ROG Maximus VI Impact: το τέλειο mini-ITX mobo

Το Maximus VI Impact, παρά το μέγεθος του - ακολουθεί το πρότυπο mini-ITX - μπορεί να ικανοποιήσει τις ανάγκες ακόμη και των απαιτητικών χρηστών, αφού βασίζεται στο Intel Z87 Express chipset, που το καθιστά συμβατό με τους τελευταίας γενιάς επεξεργαστές Core (Haswell) και επιπλέον διαθέτει R.O.G. χαρακτηριστικά! Μεταξύ άλλων, διαθέτει υψηλής ποιότητας υποσύστημα ήχου SupremeFX Impact (115dB SNR) καθώς και σύστημα διαχείρισης τροφοδοσίας τύπου Impact Power (digital power-management technology), που είναι όμοια με αυτή που χρησιμοποιείται στα ακριβά και μεγαλύτερου μεγέθους ROG motherboards της εταιρείας.
Έτσι, το σύστημα τροφοδοσίας VRM διαθέτει BlackWing chokes των 60A καθώς και μαύρους μεταλλικούς πυκνωτές 10K, που βοηθούν ιδιαίτερα στην απόδοση αλλά και στην σταθερότητα του motherboard κατά τον υπερχρονισμό.
Οι δυνατότητες συνδεσιμότητας και ο εξοπλισμός, παρότι όπως είπαμε κάνει χρήση του πρότυπου mini-ITX είναι εξαιρετικές, αφού δεν απουσιάζει WiFi 802.11a/b/g/n/ac καθώς και Bluetooth 4.0! ghz.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια