ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Συμβατά με socket FM2+ APUs (Kaveri) τα νέα mainboard της ASUS

Την προηγούμενη εβδομάδα, η ASUS ανακοίνωσε τα πρώτα mainboards της εταιρείας με το ολοκαίνουριο socket FM2+ της AMD, που θα υποστηρίζει τις επερχόμενες APUs (Accelerated Processing Units) με την κωδική ονομασία "Kaveri".
Πρόκειται για τα μοντέλα ASUS A88XM-A και A55M-A/USB3, και είναι τα πρώτα που παρουσιάζονται σε παγκόσμιο επίπεδο. Και τα δύο mainboards, βασίζονται στο πρότυπο micro-ATX (μATX) και υποστηρίζουν τόσο τις σημερινές "Richland" APUs όσο και της προηγούμενης γενιάς με την κωδική ονομασία "Trinity".
To Α88ΧΜ-Α βασίζεται στο AMD A88X chipset ενώ το A55M-A/USB3 στο AMD A55 chipset, που είναι οικονομικότερο. Να αναφέρουμε σε αυτό το σημείο, ότι οι νέες AMD APUs με την κωδική ονομασία "Kaveri" που θα κυκλοφορήσουν το 2014, υποστηρίζουν εγγενώς τα πρότυπα PCI Express 3.0 και DirectX 11.1.
Οπότε οι σημερινοί χρήστες, επιλέγοντας ένα από τα mainboard που προτείνει η ASUS, είναι εξασφαλισμένοι για αρκετό καιρό ακόμη, αφού θα μπορούν να αναβαθμίσουν την σημερινή APU της αρεσκείας τους, με μία APU νέας γενιάς "Kaveri" όταν το θελήσουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια