ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

One Experience, εφαρμογές για όλους στα Windows 8.1

Με τα Windows 8.1 η Microsoft φροντίζει να προσφέρει στον τελικό χρήστη μία ολοκληρωμένη εμπειρία χρήσης του λειτουργικού με εφαρμογές και υπηρεσίες. Η «One experience» στρατηγική του Steve Ballmer μετά τις πρόσφατες εσωτερικές αλλαγές στα τμήματα της Microsoft περνά τώρα και στα Windows 8.1 με στόχο να προσφέρουν μία ολοκληρωμένη και βελτιωμένη εμπειρία χρήσης του νέου λειτουργικού ανεξάρτητα από τον υπολογιστή ή tablet που θα χρησιμοποιηθεί.
ONE EXPERIENCE, ΟΛΑ ΣΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ MICROSOFT ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ
Περισσότερες από 20 εφαρμογές και υπηρεσίες έχουν ενσωματωθεί πλέον στα Windows 8.1 και θα είναι διαθέσιμες από την πρώτη στιγμή, είτε με την αγορά ενός νέου υπολογιστή ή tablet είτε με την αναβάθμιση από τα Windows 8 ή προηγούμενης έκδοσης των Windows. Εκτός από τις βασικές εφαρμογές Mail, Calendar, Internet Explorer, Music, Video, Photos, Games, Weather, Bing που ήταν ήδη διαθέσιμες και στα Windows 8, η νέα έκδοση θα περιλαμβάνει ακόμη περισσότερες υπηρεσίες της Microsoft χωρίς να κρίνεται άμεσα απαραίτητη η χρήση τρίτων εφαρμογών και υπηρεσιών. Το Skype πλέον αναλαμβάνει το ρόλο της επικοινωνίας και συνομιλίας με φίλους και συνεργάτες, το SkyDrive αποτελεί μέρος του λειτουργικού και είναι καλύτερο από ποτέ και αρκετές νέες εφαρμογές έχουν προστεθεί στη λίστα των προεγκατεστημένων apps που θα βρίσκονται στην οθόνη Έναρξης από το πρώτο κιόλας boot.
 ΤΟ SKYPE ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΣΤΑ WINDOWS ΚΑΙ WINDOWS PHONE
Επιπλέον, όπως και στα Windows Phones, τα Windows 8.1 διαθέτουν βασικές εφαρμογές για τυπικές εργασίες των χρηστών όπως ξυπνητήρι, κομπιουτεράκι, αναγνώστη, ηχογράφηση, scan, reading list, κλπ. Η αλήθεια είναι ότι, αν και αργοπορημένα, η Microsoft κατάλαβε ότι μία ολοκληρωμένη εμπειρία χρήσης από την πρώτη στιγμή τόσο σε εφαρμογές όσο και σε υπηρεσίες είναι ένα σημαντικό βήμα που δε πρέπει να παραληφθεί. Αυτό άλλωστε κάνουν πολύ επιτυχημένα εδώ και αρκετό καιρό η Google με το Android και η Apple με το iOS, και αυτό έχει εκτιμηθεί ιδιαίτερα από τους χρήστες. [ via ]

Δεν υπάρχουν σχόλια