ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Shuttle DS47, All in One PC with Intel Celeron 847 on board

Η Shuttle προσθέτει ένα ακόμη barebone στην ήδη πλούσια συλλογή που προσφέρει στην αγορά. Το DS47 είναι ένα All in One σύστημα που τρέχει τον dual core Intel Celeron 847 ο οποίος είναι ενσωματωμένος στη μητρική (BGA socket) και εξοπλίζεται με 2MB cache και συχνότητα λειτουργία, τα 1.1GHz. Παρά τις μικρές διαστάσεις του (20 x 16.5 x 3.95 cm) το DS47 έχει αρκετό χώρο για να στεγάσει έναν δίσκο 2,5 ιντσών με ταχύτητα μεταφοράς 6 GBit, μια mini PCI θύρα, η οποία είναι "πιασμένη" από ένα WiFi module καθώς και 2x DDR3 SO-DIMM slots για μνήμη έως και 16GB
Από πλευράς, συνδεσιμότητας, το DS47 προσφέρει τα απολύτως απαραίτητα, όπως: 2x USB 3.0 θύρες, 4x USB 2.0, αναλογικές θύρες ήχου αλλά και δύο σειριακές. Για την σύνδεση με την οθόνη υπάρχουν οι επιλογής μια HDMIσυνοδευόμενη από μια DVI-I. Η κατανάλωση του συστήματος κορυφώνεται στα 22 Watt υπό φόρτο ενώ σε κατάσταση ηρεμίας δεν θα ξεπεράσει τα 10 Watt.
Το DS47 μπορεί επίσης να τοποθετηθεί σε έναν τοίχο, ή να κρυφτεί πίσω από μια οθόνη μέσω ενός VESA mount, ενώ πάνω στο chassis υπάρχει και μια Kensington κλειδαριά για προστασία από κλοπή. Τέλος, έχει ξεκινήσει να πωλείται πανευρωπαϊκά στην προτεινόμενη τιμή των 184 Ευρώ χωρίς ΦΠΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια