ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

DashDrive Elite HE720: δίσκος με τα όλα του

Η ADATA Technology, κορυφαίος κατασκευαστής υψηλής απόδοσης μονάδων DRAM και NAND Flash προϊόντων εφαρμογών, έκανε άλλη μια αναβάθμιση στους ultra-slim εξωτερικούς σκληρούς δίσκους με το λανσάρισμα τουDashDrive Elite HE720 σε χωρητικότητα 1 terabyte. Ο HE720 προσφέρει υψηλή ταχύτητα μετάδοσης δεδομένων μέσωUSB 3.0 διεπαφής και έχει πάχος μόλις 8,9 mm.
Το σασί του HE720 είναι κατασκευασμένο από έντονα ανακλαστικό ανοξείδωτο ατσάλι και παρέχει αντοχή στις γρατζουνιές 9Η βαθμού, αποτρέποντας ζημιές ακόμα και μετά από μακροχρόνια χρήση. Μια αστραφτερή ένδειξη LED δείχνει τη λειτουργία και την κατάσταση μεταφοράς δεδομένων, τονίζοντας τις σύγχρονες μεταλλικές γραμμές του σώματος της μονάδα δίσκου. Η USB 3.0 διεπαφή προσφέρει αποτελεσματικότητα μεταφοράς έως και τρεις φορές μεγαλύτερη από παλαιότερες συσκευές USB 2.0, αλλά διατηρεί πλήρη συμβατότητα προς τα πίσω με τις προηγούμενες εκδόσεις.
Εκτός του ότι είναι ένας από τους λεπτότερους 1 terabyte φορητούς σκληρούς δίσκους στον κόσμο, ο HE720 έρχεται με το δωρεάν "One Touch Backup"λογισμικό της ADATA, το οποίο επιτρέπει την αυτόματη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και το συγχρονισμό των δεδομένων με ένα απλό άγγιγμα. Άλλο ελεύθερο λογισμικό που διατίθεται στους αγοραστές του HE720 αποτελεί το ιδιόκτητο HDDtoGo της εταιρείας και το τελευταίο Norton Internet Security 2013 anti-virus λογισμικό (δοκιμαστική έκδοση 60 ημερών).

Δεν υπάρχουν σχόλια