ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

LG G Pad, Θα διαθέτει οθόνη 8.3 ίντσες Full HD Plus

Έχει ακουστεί ότι η LG σκοπεύει να επανέλθει στην κατηγορία των Android tablets και μόλις πριν λίγες ημέρες έγινε γνωστό το όνομα την νέας της συσκευής, LG G Pad. Το WIREDGR έρχεται σήμερα να σας μεταφέρει τις πρώτες αποκλειστικές πληροφορίες σχετικά με τα τεχνικά χαρακτηριστικά που θα ενσωματώνει το LG G Pad.
Σύμφωνα με τα όσα είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε το LG G Pad θα έχει οθόνη 8.3 ίντσες με ανάλυση Full HD Plus δηλαδή 1920×1200 pixels, τετραπύρηνο επεξεργαστή και μνήμη RAM 2GB. Όσοι έχει τύχει να το έχουν δει από κοντά κάνουν λόγο για μια πολύ λεπτή και ελαφριά συσκευή με μικρό περιθώρειο (bezel) η οποία μπορεί να χωρέσει στην πίσω τσέπη του παντελονιού παρά το φαινομενικά μεγάλο μέγεθος της οθόνης.
Το G Pad θα είναι tablet που σημαίνει ότι δεν θα μπορείτε να πραγματοποιήσετε τηλεφωνικές κλήσεις με αυτό ενώ το πιο πιθανό είναι να μην διαθέτει πενάκι. Η πλάτη του LG G Pad θα είναι από βουτσισμένο αλουμίνιο κάτι που αναβαθμίζει την συνολική εικόνα της συσκευής ενώ την καθιστά ακόμα πιο ελαφριά. Το LG G Pad αναμένεται να παρουσιαστεί τον Σεπτέμβριο κατά τη διάρκεια της ετήσιας έκθεσης IFA 2013 στο Βερολίνο, το Techblog θα είναι εκεί!

Δεν υπάρχουν σχόλια