ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η EK Water Blocks λανσάρει monoblocks για τις ASUS Maximus VIII μητρικές

Μετά το monoblock για την Z170 Titanium Edition της MSI, έρχονται και μερικά ακόμα, αυτή τη φορά για τις Maximus VIIIμητρικές της ASUS

Συγκεκριμένα η ηγέτιδα εταιρία στον τομέα της custom υδρόψυξης EK Water Blocks αποκάλυψε τρία νέα monoblocks για τις ASUS Maximus VIII Hero, Ranger και Gene μητρικές της, που φέρουν το Z170 Chipset και υποστηρίζουν τους νέους Skylake επεξεργαστές της Intel. Οι overclocking friendly μητρικές έχουν πλέον έ να δυνατό σύμμαχο κατά των υψηλών θερμοκρασιών, που υπόσχεται να ωθήσει τα ρολόγια του "Κ" επεξεργαστή στα όριά του.

Το monoblock σχεδιάστηκε σε συνεργασία με την ASUS και χρησιμοποιεί τη "μηχανή ψύξης" του EK-Supremacy EVO για μέγιστη ψύξη. Η επιφάνεια που καλύπτει είναι αρκετή για να ψύξει και το κύκλωμα τροφοδοσίας (MOSFET), περνώντας πάνω από καίρια σημεία. Η σχεδίαση high flow επιτρέπει στο block να λειτουργήσει και με λιγότερο δυνατές αντλίες. Υπάρχουν δύο εκδόσεις, μια Nickel και μια Acetal+Nickel και η διαθεσιμότητά τους έχει ξεκινήσει με προτεινόμενες τιμές 119,95€.



Η EK Water Blocks λανσάρει monoblocks για τις ASUS Maximus VIII μητρικές

Δεν υπάρχουν σχόλια