ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Νέα εντυπωσιακά και ανανεωμένα Spectre x360 και Spectre x2 και Envy από την HP

Η HP ανακοίνωσε την αναβαθμισμένη έκδοση του premium notebook της, Spectre x360 αλλά και το Spectre x2 για να “χτυπήσει” το Surface της Microsoft καθώς και το Envy.
Κάπου εκεί βρίσκεται και το Spectre x2, χοντρικά ανάμεσα στο Surface 3 και στο “μικρό” Surface Pro 4 με την τιμή του, στο χαμηλότερο επίπεδο εξοπλισμού, να ξεκινάει από τα $799,99.
 Το νέο 2-in-1 σύστημα της HP βασίζεται σε επεξεργαστές Intel Core m 6ης γενιάς (Skylake) ενώ διαθέτει οθόνη 12 ιντσών ανάλυσης 1920 x 1280 pixels αλλά και ενσωματωμένο LTE modem για mobile data (στις ΗΠΑ συνεργάζεται με το δίκτυο της Verizon). Μπορεί να εξοπλιστεί επίσης με SSD έως και 512GB.

Δημοσιευμένη Εικόνα

Ο σχεδιασμός του είναι fanless, και αυτό σημαίνει ότι έχουμε να κάνουμε με ένα αθόρυβο στην λειτουργία του μηχάνημα που επιπλέον προσφέρει και εξαιρετική αυτονομία, χάρη και στην τεχνολογία Panel Self Refresh (PSR) που χρησιμοποιείται στην οθόνη. Σύμφωνα με την HP, η αυτονομία φτάνει τις 10 ώρες.

Δημοσιευμένη Εικόνα

Όσον αφορά στον υπόλοιπο εξοπλισμό, η συσκευή διαθέτει μία κάμερα 5,0 Megapixels στο πάνω μέρος της οθόνης, αλλά και δύο κάμερες στο πίσω μέρος, μία στα 8,0 Megapixels και ακόμη μία τύπου Intel RealSense R200 για λήψεις σε 3D. Διαθέτει δύο USB Type-C θύρες ενώ στην συσκευασία του διαθέτει και ένα USB Type-C το USB Type-A adapter ενώ προαιρετικά προσφέρεται και stylus.


Το Spectre x360, αν και δάνεισε στοιχεία από την σχεδίαση του στο Spectre x2, είναι μία άλλη ιστορία και σίγουρα είναι ένα από τα καλύτερα notebooks που έχει κατασκευάσει η HP. Διαθέτει μεντεσέδες 360° που επιτρέπουν στην οθόνη των 13,3 ιντσών να γυρίζει πλήρως προς τα πίσω για να μετατρέπεται εύκολα σε tablet και τώρα προσφέρεται σε νέους χρωματισμούς, τους Ash Silver και Copper. Αν και δεν έχουν γίνει αλλαγές σε πολλούς τομείς, το ανανεωμένο Spectre x360 τώρα εξοπλίζεται με κορυφαίους επεξεργαστές Intel Core 6ης γενιάς (Skylake).

Δημοσιευμένη Εικόνα

Το νέο HP Envy απευθύνεται σε χρήστες που τους αρέσει ο σχεδιασμός και η αίσθηση του Spectre x360, αλλά δεν επιθυμούν να επενδύσουν τόσα χρήματα για την αγορά ενός laptop. Διαθέτει 13,3 ιντσών οθόνη αφής, με δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε αναλύσεις Full HD ή Quad HD+ και βασίζεται σε 6ης γενιάς επεξεργαστές Intel Core i3, i5 ή i7 (Skylake).

Δημοσιευμένη Εικόνα

Μπορεί να εξοπλιστεί με solid state drive χωρητικότητας έως και 512GB και διαθέτει έξοδο HDMI, τρεις USB 3.0 θύρες και SD card reader ενώ δεν απουσιάζει μία webcam καθώς και στερεοφωνικά ηχεία Bang & Olufsen. Όσον αφορά στην αυτονομία, σύμφωνα με την HP αγγίζει τις 10 ώρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια