ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

H HP αποκαλύπτει το πολυαναμενόμενο Gaming Notebook της

Είχαμε μιλήσει πριν από λίγο καιρό για το Notebook που ετοίμαζε η HP και να που είναι πλέον γεγονός!Ο ανταγωνισμός στην αγορά Gaming Notebook είναι ισχυρός και οι κατασκευαστές προσπαθούν τα πάντα για να διαφοροποιηθούν απ' αυτόν. Μερικοί επικεντρώνονται στο σχεδιασμό, άλλοι στις επιδόσεις, και η HP τώρα προσπαθεί να προσελκύσει αγοραστές με ένα πιο προσιτό Gaming Notebook.
 Η σειρά Omen της HP είναι για σοβαρούς παίκτες, αλλά η εταιρεία μόλις ανακοίνωσε το πιο προσιτό notebook Pavilion Gaming, που ξεκινά από τα 899$ και θα αρχίσει να πωλείται στις 8 Νοεμβρίου. Διαθέτει επεξεργαστή Intel Skylake, οθόνη 720p 15,6 ιντσών, NVIDIA GTX 950 GPU, έως 2 TB αποθήκευση σκληρού δίσκου και έως 16 GB μνήμης RAM.

Υπάρχουν μερικές επιλογές αναβάθμισης διαθέσιμες, όπως μια οθόνη 1080p, μέχρι 1TB hybrid drive ή ένας συνδυασμός 2TB σκληρό δίσκο μαζί με 128GB SSD.

Τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν μια προαιρετική ρύθμιση της κάμερας RealSense, δύο Bang&Olufsen ηχεία, τρεις θύρες USB (δύο εκ των οποίων είναι USB 3.0), έξοδο HDMI και μια υποδοχή Ethernet.

Δημοσίευση Εικόνας

Δημοσίευση Εικόνας

Δεν υπάρχουν σχόλια