ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

H DEEPCOOL κυκλοφορεί την νέα υδρόψυξη AIO CAPTAIN 240 WHITE

H DEEPCOOL, μία εταιρία που έχει ως όραμα να παρέχει τις καλύτερες λύσεις ψύξης παγκοσμίως, μετά από την επιτυχημένη σειρά CAPTAIN, κυκλοφορεί μία νέα ψύκτρας ΑΙΟ, οποία ανήκει σε αυτή τη σειρά με το όνομα CAPTAIN 240 WHITE.Η CAPTAIN 240 WHITE είναι μία ψύκτρα AIΟ, δηλαδή υδρόψυξη κλειστού κυκλώματος για desktop PC που διαθέτει καινοτόμα χαρακτηριστικά, πατενταρισμένο σχεδιασμό και χωρίζει την ισχυρή αντλία και την cold plate σε δύο μέρη συνδεδεμένα με ένα διαφανές σύστημα που κάνει τη ροή του νερού εμφανή με LED στην κορυφή σας ένα πυρηνικό αντιδραστήρα.  Η βάση είναι 100 τοις εκατό καθαρός χαλκός και με κανάλια 0.2 mm για γρήγορη και αποτελεσματική απαγωγή θερμότητας, κάτι στο οποίο βοηθάει και το μακρύ ψυγείο.

G259 06

Ο αθόρυβος ανεμιστήρας των 120mm PWM, ο οποίος λειτουργεί σε στροφές από 600 μέχρι και 2200 RPM, παρέχει απίστευτη απόδοση σε σχέση με τον θόρυβο που παράγει. Νέο πατενταρισμένο στροφείο παρέχει στους χρήστες ένα εύκολο τρόπο λίπανσης του ανεμιστήρα αλλά και καθαρισμού του

Οι βάσεις του κιτ αυτού είναι συμβατές με όλους τους επεξεργαστές της Intel και της AMD συμπεριλαμβανομένων και τα πρόσφατα Intel LGA2011-V3. Η εγκατάσταση γίνεται με μερικά απλά βήματα. Ο έλεγχος ποιότητας είναι πάντα ένα σημαντικό κομμάτι στην DEEPCOOL και έτσι η αντλία και το ψυγείο δοκιμάζονται με αυστηρές προδιαγραφές, ενώ οι ειδικοί σωλήνες ελαχιστοποιούν την εξάτμιση του ψυκτικού υγρού από το κιτ.

Η CAPTAIN 240 WHITE θα είναι διαθέσιμη από τον Νοέμβριο του 2015, με προτεινόμενη λιανική τιμή τα 115.99 δολάρια.

G259 09

Πηγή άρθρου

Δεν υπάρχουν σχόλια