ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Dark mode και στην εφαρμογή Google για συσκευές Android και iOS

Είναι γεγονός ότι το περιμέναμε αρκετά νωρίτερα, δεδομένου ότι η πλειοψηφία των εφαρμογών - υπηρεσιών της εταιρείας προσφέρουν αυτήν την επιλογή εδώ και μήνες, αλλά κάλλιο αργά παρά ποτέ. Η Google ανακοίνωσε ότι λανσάρει το dark mode και στην ομώνυμη εφαρμογή της για συσκευές Android και iOS, αρκεί να χρησιμοποιούν την έκδοση Android 10 ή iOS 12+.
Όσοι έχουν προεπιλεγμένο το καθολικό dark mode από τις γενικές ρυθμίσεις της συσκευής τους, τότε θα δουν αυτόματα την αλλαγή της εμφάνισης και στην εφαρμογή Google. Διαφορετικά, μπορούν να επιλέξουν το dark mode απευθείας από τις ρυθμίσεις της εφαρμογής. Σημειώστε, επίσης, ότι το λανσάρισμα γίνεται σταδιακά και ενδέχεται ορισμένοι χρήστες να το δουν μετά από μερικές ημέρες.
Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα 9to5google, κάποιοι χρήστες με λειτουργικό σύστημα Android 9 βλέπουν την επιλογή για το dark mode στο Google app, επομένως, είναι δεδομένο πως θα το δούμε και σε παλαιότερες Android συσκευές παρά την εξαγγελία για “Android 10 ή μεταγενέστερη έκδοση”.

Δεν υπάρχουν σχόλια