ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Το Microsoft Start είναι η νέα υπηρεσία εξατομικευμένης ενημέρωσης για Windows 11


 Παράλληλα θα διατεθεί και στα Windows 10, αντικαταστώντας το υπάρχον widget στη γραμμή εργασιών

Η Microsoft ανακοίνωσε σήμερα τη διάθεση του Microsoft Start, μια εξατομικευμένη υπηρεσία ενημέρωσης που θα ενσωματωθεί στα Windows 11 και είναι προσβάσιμη online και από Android / iOS συσκευές. Η υπηρεσία είναι η μετονομασία των MSN και Microsoft News και θα προστεθεί ως widget στα Windows 11 και στη γραμμή εργασιών στα Windows 10.

Όπως με το Microsoft News, το Microsoft Start περιέχει νέα από πάνω από 1,000 εκδότες και χρησιμοποιεί AI αλγόριθμους για να προβάλλει στους χρήστες περιεχόμενο βάση των προτιμήσεών τους. Υπάρχει και ένα ποσοστό ανθρώπινης επίβλεψης, αλλά με τις απολύσεις που έγιναν το περασμένο έτος σε MSN και Microsoft News, είναι άγνωστο για την ώρα πόσο μεγάλη θα είναι η συμμετοχή.

MSFTStart_Mobile.jpg

Το Microsoft Start θα προβάλει κορυφαίες ειδήσεις, εξατομικευμένες προτάσεις και αθλητικά αποτελέσματα ή τον καιρό στο feed του. Στο σύνολο οι λειτουργίες του είναι ένας συνδυασμός των MSN, Microsoft News και του widget στην γραμμή εργασιών των Windows 10. Το MSN δε θα αποσυρθεί, αλλά το Microsoft Start είναι η νέα ονομασία του Microsoft News.

Η αντίστοιχη ιστοσελίδα, MicrosoftStart.com, είναι προσβάσιμη από νέους browsers και η smartphone έκδοση του Microsoft News θα μετονομαστεί σε Microsoft Start επίσης. Με την κυκλοφορία των Windows 11 τον Οκτώβριο, το Microsoft Start θα είναι διαθέσιμο ως widget στην ανάλογη ενότητα του λειτουργικού, ενώ αναμένεται να γίνει προσθήκη και στον Microsoft Edge όταν ο χρήστης ανοίγει μια νέα, κενή καρτέλα.

Τέλος, η ιστοσελίδα είναι ήδη διαθέσιμη, όπως είναι και οι εφαρμογές για Android και iOS συσκευές.

Δεν υπάρχουν σχόλια