ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Windows 11: Έλεγξε τη συμβατότητα του PC με το νέο PC Health Check app

 Windows 11: Έλεγξε τη συμβατότητα του υπολογιστή σου με το νέο PC Health Check app

Δύο εβδομάδες απομένουν για το λανσάρισμα του Windows 11 και η Microsoft προχωρά στην επανακυκλοφορία της εφαρμογής PC Health Check για να δώσει στους χρήστες τη δυνατότητα να ελέγξουν αν οι υπολογιστές τους υποστηρίζουν το νέο λειτουργικό σύστημά της.

Η εφαρμογή ήταν διαθέσιμη από την ημέρα της ανακοίνωσης του Windows 11, αλλά η εταιρεία την είχε αποσύρει μετά από λίγο καιρό προκειμένου να προχωρήσει σε αλλαγές και διευκρινίσεις σχετικά με τα προαπαιτούμενα. Αυτή τη στιγμή για να τρέξει ο υπολογιστής σου το Windows 11 χωρίς κανένα πρόβλημα θα πρέπει να διαθέτεις τουλάχιστον dual-core 64-bit CPU με ταχύτητα χρονισμού 1GHz, 4GB μνήμη RAM, 64GB αποθηκευτικό χώρο και ενεργοποιημένη τη λειτουργία TPM 2.0 από το BIOS.

Η αλήθεια είναι ότι η Microsoft δεν έχει καταλήξει ακόμα οριστικά στους επεξεργαστές που θα υποστηρίζουν πλήρως το Windows 11, καθώς έχει ανάψει το πράσινο φως για ορισμένους Intel Core 7ης γενιάς και AMD Ryzen 2ης γενιάς (εξυπακούεται ότι όλοι οι μεταγενέστεροι επεξεργαστές υποστηρίζουν κανονικά το Windows 11). Υπενθυμίζουμε ότι όποιος επιθυμεί μπορεί να εγκαταστήσει κανονικά το Windows 11 και σε παλαιότερους υπολογιστές, απλά δεν θα λαμβάνει ενημερώσεις από τη Microsoft (π.χ. patches ασφαλείας, νέες λειτουργίες).

Μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στην εφαρμογή PC Health Check από εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια