ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πως να κάνεις download ένα video από το Facebook

 Πως να κάνεις download ένα video από το Facebook

«Το video είναι ο βασιλιάς του περιεχομένου», πρόκειται για μια φράση που ακούμε ολοένα και περισσότερο τα τελευταία χρόνια που έχουν κυριαρχήσει στη ζωή μας τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Πιο συγκεκριμένα, τα videos στην πλατφόρμα του Facebook επικεντρώνουν την προσοχή των χρηστών, καθώς το περιεχόμενοι ποικίλλει σε συγκλονιστικό βαθμό.

Στο Facebook παρέχεται η δυνατότητα κοινοποίησης ενός video της αρεσκείας σας στους αγαπημένους φίλους σας και η δυνατότητα αποθήκευσης του εντός της πλατφόρμας. Τι γίνεται, όμως, όταν θέλετε να αποθηκεύσετε ένα video για να το δείξετε στη μητέρα σας, καθώς θα είστε offline;

Πώς να αποθηκεύσετε ένα video από το Facebook στη συσκευή σας

1. Επιλέξτε το video που επιθυμείτε.

2. Αντιγράψτε το link.

3. Επικολλήστε το link σε μία νέα καρτέλα.

4. Διαγράψτε το «www» από το link και αντικαταστήστε το με το «mbasic».

5. Εν συνεχεία, ανοίξτε το video σε μία νέα καρτέλα – το video θα εμφανιστεί με μία μαύρη οθόνη ως φόντο.

6. Τέλος, πατήστε πάνω στο video δεξί κλικ και επιλέξτε την Αποθήκευση του video.

Ωστόσο, θα πρέπει να έχετε πάντα κατά νου ότι πολλά videos ενέχουν πνευματικά δικαιώματα, εξ ου να είστε ιδιαιτέρως προσεκτικοί με την χρήση τους.

Τέλος, υπάρχουν εφαρμογές, όπως το Friendly For Facebook που παρέχει πολλά χρήσιμα χαρακτηριστικά, συμπεριλαμβανομένης και της λήψης ενός video. Σε κάθε περίπτωση, όμως, μπορείτε πάντα να καταγράψετε την οθόνη σας (Screen Recording) και να έχετε άμεσα στη διάθεση σας το video της αρεσκείας σας – αλλά όχι στην καλύτερη δυνατή ποιότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια