ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Windows 11: Έτσι θα μπορέσεις να πάρεις πιο γρήγορα το update

 Windows 11: Έτσι θα μπορέσεις να πάρεις πιο γρήγορα το update

H Microsoft ξεκίνησε τη διάθεση της έκδοσης Release Preview των Windows 11, λίγο πριν από την επίσημη κυκλοφορία στις 5 Οκτωβρίου. Υπάρχει, λοιπόν, τρόπος να πάρεις τα Windows 11 από τώρα, χωρίς να χρειάζεται να περιμένεις μέχρι και τις 5 Οκτωβρίου.

Το πρώτο πράγμα που έχεις να κάνεις είναι να τεστάρεις εάν ο υπολογιστής σου μπορεί να υποστηρίξει το νέο λειτουργικό σύστημα, με το PC Health App, που εξετάζει το σύστημά σου και σου λέει εάν μπορείς να πάρεις τα Windows 11. Το επόμενο στάδιο είναι να γίνεις Windows Insider, είτε μέσω του επίσημου site της Microsoft, είτε μέσα από τις ρυθμίσεις του υπολογιστή σου, έπειτα μέσα από το μενού Αναβάθμιση και Ασφάλεια (Update and Security) και μετά με την εγγραφή στο Windows Insider Program.

Εάν έχεις πολλούς λογαριασμούς στο PC σου, καθορίζεις ποιος από όλους θα μπει στο πρόγραμμα Windows Insider. Από τα Insider settings επιλέγεις την έκδοση Release Preview και μετά κάνεις επανεκκίνηση. Από το μενού των ρυθμίσεων και το Update And Security, βλέπεις πλέον ότι είναι διαθέσιμο το Update σε Windows 11. Ακολουθείς τα βήματα της διαδικασίας και μετά από λίγη ώρα είσαι έτοιμος να χρησιμοποιήσεις τα Windows 11.

Δεν υπάρχουν σχόλια