ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Μια νέα ματιά στην πρώτη συσκευή Nothing Phone 1

 


Όπως σας έχουμε ενημερώσει, ο συνιδρυτής της OnePlus, Carl Pei, ετοιμάζει την επιστροφή του μέσα από τη Nothing, μια νέα startup εταιρία τεχνολογίας που έχει τραβήξει πάνω της τα βλέμματα χάρη στο ιδιαίτερο πρώτο smartphone της, το οποίο θα ονομάζεται απλώς Phone 1.

Η επίσημη παρουσίαση της συσκευής ήταν και είναι προγραμματισμένη για τις 12 Ιουλίου, αλλά ήδη έχουμε δει την εξωτερική της εμφάνιση. Συγκεκριμένα, η συσκευή είναι πραγματικά ξεχωριστή, αφού το πίσω μέρος είναι κατασκευασμένο από διαφανές υλικό και σε αυτό υπάρχουν ευδιάκριτες λωρίδες που θα φωτίζουν.

Σίγουρα αυτά τα LEDs δεν είναι κάτι που βλέπουμε συχνά σε smartphones και έτσι πολλοί αναρωτήθηκαν ποια ακριβώς είναι η χρησιμότητά τους. Η Nothing, λοιπόν, αποφάσισε να δώσει την απάντηση σε συνεργασία με τον γνωστό YouTuber MKBHD, στον οποίο παραχώρησε ήδη ένα υπό ανάπτυξη πρωτότυπο.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, τα φώτα στο πίσω μέρος του Phone 1 απαρτίζουν το λεγόμενο glyph interface, όπως το ονομάζει η εταιρία, και μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τις εξής λειτουργίες:

  • Όλα τα φώτα αναβοσβήνουν για να ενημερώσουν το χρήστη πως έχει ειδοποιήσεις.
  • Ο κεντρικός κύκλος φωτίζει για να δείξει πως η συσκευή φορτίζει ασύρματα ή αν κάνει αντίστροφη ασύρματη φόρτιση άλλης συσκευής.
  • Η κάτω φωτεινή λωρίδα δείχνει το ποσοστό της μπαταρίας όσο το κινητό φορτίζει.
  • Όλα τα LEDs μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως συμπληρωματικό φως για «γέμισμα» στις φωτογραφίες.
  • Όλα τα φώτα μπορούν να αναβοσβήσουν σε συνδυασμούς για τα 10 ενσωματωμένα ringtones του Phone.
  • Υπάρχει και ένα κόκκινο φως που ανάβει όταν ο χρήστης βιντεοσκοπεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια