ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η ASUS ανακοινώνει το Zenbook 17 Fold OLED


 Η ASUS ανακοίνωσε σήμερα ότι ο πρωτοποριακός Zenbook 17 Fold OLED (UX9702), ο πρώτος αναδιπλούμενος φορητός υπολογιστής OLED 17,3 ιντσών στον κόσμο, θα κοστίζει 3.499 δολάρια ΗΠΑ και θα κυκλοφορήσει παγκοσμίως κατά το 4ο τρίμηνο του 2022. Για τη δημιουργία αυτής της φουτουριστικής συσκευής, η ASUS και η Intel έχουν αναπτύξει λύσεις για πρώτη φορά στη βιομηχανία για να προωθήσουν την καινοτομία στην κατηγορία των πτυσσόμενων συσκευών, συμπεριλαμβανομένων συνεργασιών μεταξύ ειδικών στον τομέα και μιας συνεργασίας οικοσυστήματος.

Το Zenbook 17 Fold OLED είναι μια απάντηση στις επιθυμίες των χρηστών να επιτύχουν την ιδανική ισορροπία μεταξύ κινητικότητας και παραγωγικότητας στον σύγχρονο τρόπο ζωής τους 24/7. Οι μηχανικοί και οι σχεδιαστές της ASUS εργάστηκαν απρόσκοπτα για να δημιουργήσουν μια συσκευή που προσφέρει αβίαστη απόδοση με μοντέρνο μινιμαλιστικό σχεδιασμό. Εξαλείφει την ανάγκη συμβιβασμού όταν εργάζεστε σε διαφορετικά περιβάλλοντα — στο γραφείο, στο σπίτι, ενώ ταξιδεύετε ή όταν χαλαρώνετε — ενσωματώνοντας κομψά δύο μεγέθη οθόνης και πολλαπλές λειτουργίες χρήσης σε μία εξαιρετικά φορητή συσκευή.

 


Αυτός ο πρωτοποριακός αναδιπλούμενος φορητός υπολογιστής με πιστοποίηση Intel® Evo™ προσφέρει στους χρήστες δύο μεγέθη οθόνης OLED σε μία συσκευή: μια μεγάλη οθόνη αφής 4:3 17,3 ιντσών 2,5K που διπλώνει στη μέση για να δημιουργήσει δύο απρόσκοπτα 3:2 12,5 ιντσών 1920 έως 1280 οθόνες . Όταν διπλώνεται πλήρως κλειστό κατά μήκος του μεντεσέ 180° που έχει σχεδιαστεί με ακρίβεια — ο οποίος έχει δοκιμαστεί για αντοχή σε πάνω από 30.000 κύκλους ανοίγματος και κλεισίματος — είναι μια εξαιρετικά συμπαγής και φορητή συσκευή 12,5 ιντσών που είναι μικρότερη από ένα φύλλο χαρτιού φωτοτυπικού. Πολλαπλές ευέλικτες λειτουργίες χρήσης — Desktop, Laptop (με πληκτρολόγιο Bluetooth®), Laptop (με εικονικό πληκτρολόγιο), Tablet, Reader και Extended — ενεργοποιούνται από την αναδιπλούμενη σχεδίαση σε συνδυασμό με το πληκτρολόγιο Bluetooth πλήρους μεγέθους ASUS ErgoSense και την επιφάνεια αφής Η οθόνη μπορεί επιπλέον να χωριστεί σε πολλά παράθυρα και τα περιεχόμενα να τακτοποιηθούν, χρησιμοποιώντας την έξυπνη λειτουργία διαχείρισης παραθύρων στο ASUS ScreenXpert 3 και τις αποκλειστικές εφαρμογές Switcher Mode. Παρά την ευελιξία και το μεγάλο μέγεθος οθόνης, η συσκευή ζυγίζει μόλις 1,5 κιλό χωρίς το πληκτρολόγιο ή 1,8 κιλά με αυτό.
Για καθηλωτική ψυχαγωγία, η αναδιπλούμενη οθόνη αφής OLED — η οποία έχει χρόνο απόκρισης 0,2 ms και ρυθμό ανανέωσης 60 Hz — συνοδεύεται από ένα ισχυρό ηχοσύστημα Dolby Atmos με τέσσερα ηχεία, πιστοποιημένο από την Harman Kardon. Αυτή η εκπληκτική οθόνη με πιστοποίηση Dolby Vision έχει 100% γκάμα DCI-P3 και είναι επίσης πιστοποιημένη από PANTONE® για ακρίβεια χρώματος και πιστοποιημένη από την TÜV Rheinland για τη μείωση του επιβλαβούς μπλε φωτός.
Το Zenbook 17 Fold OLED περιλαμβάνει πολλές έξυπνες λειτουργίες που τροφοδοτούνται με AI, συμπεριλαμβανομένης της ανίχνευσης παρουσίας χρήστη χρησιμοποιώντας μια κάμερα HD IR. Ενσωματωμένος αισθητήρας χρώματος για αυτόματη ρύθμιση της φωτεινότητας της οθόνης και της θερμοκρασίας χρώματος. και κάμερα web AI 5 MP με τεχνολογία ASUS 3D Noise Reduction (3DNR) για πιο καθαρές βιντεοκλήσεις.
Η απρόσκοπτη απόδοση διασφαλίζεται από τον πιο πρόσφατο επεξεργαστή Intel Core™ i7-1250U 12ης γενιάς, γραφικά Intel Iris® Xe, 16 GB RAM και γρήγορο SSD PCIe® 1 TB. Για σύνδεση σε περιφερειακά υπάρχουν δύο βολικές θύρες USB-C® Thunderbolt™ 4, οι οποίες υποστηρίζουν γρήγορη φόρτιση της μπαταρίας 75 Wh μεγάλης διάρκειας και συνδέσεις σε εξωτερικές οθόνες. Το νέο πληκτρολόγιο και το νέο πληκτρολόγιο ASUS ErgoSense διασφαλίζουν άνετη, ακριβή πληκτρολόγηση, με βήμα πλήκτρων 19,05 mm για επιφάνεια εργασίας και μεγάλη διαδρομή 1,4 mm στα μηχανικά πλήκτρα.

 

Zenbook 17 Fold OLED_UX9702_Product photo_Laptop mode with bluetooth keyboard.jpegZenbook 17 Fold OLED_UX9702_Product photo_Desktop mode.jpegZenbook 17 Fold OLED_UX9702_Product photo_Extended mode.jpeg

 

Ξεδιπλώστε το απίστευτο
Το Zenbook 17 Fold OLED διαθέτει πληκτρολόγιο Bluetooth πλήρους μεγέθους ErgoSense και επιφάνεια αφής που αυξάνει σημαντικά την ευελιξία του, επιτρέποντας τη χρήση σε λειτουργία Desktop, Laptop (με πληκτρολόγιο Bluetooth), Laptop mode (με εικονικό πληκτρολόγιο), Tablet mode, Reader ή Extended τρόπος. Σε κάθε λειτουργία, τα εύχρηστα εργαλεία διαχείρισης παραθύρων — όπως το Mode Switcher — στην εφαρμογή ScreenXpert 3 επιτρέπουν πολλαπλές διαμορφώσεις διαχωρισμού της οθόνης και ευέλικτες διατάξεις εφαρμογών για βελτιωμένη παραγωγικότητα.
Στη λειτουργία Desktop, η ξεδιπλωμένη οθόνη 17,3 ιντσών — στηριγμένη σε οριζόντιο προσανατολισμό χρησιμοποιώντας το ενσωματωμένο στήριγμα από ψεύτικο δέρμα — μπορεί να χρησιμοποιηθεί με το πληκτρολόγιο ErgoSense και το touchpad που είναι συνδεδεμένα ασύρματα για να δημιουργήσετε έναν ισχυρό υπολογιστή μεγάλης οθόνης για εύκολη παραγωγικότητα.
Για τη λειτουργία φορητού υπολογιστή (με πληκτρολόγιο Bluetooth®) όταν βρίσκεστε εν κινήσει, το πληκτρολόγιο συνδέεται μαγνητικά όταν τοποθετείται στο κάτω μισό της διπλωμένης οθόνης. Εναλλακτικά, στη λειτουργία Laptop (με εικονικό πληκτρολόγιο) η κάτω οθόνη μπορεί να μετατραπεί σε εικονικό πληκτρολόγιο οθόνης.
Η λειτουργία tablet επιτρέπει στους χρήστες να εκμεταλλεύονται τις δυνατότητες πλήρους αφής της πλήρως ανοιγμένης οθόνης αφής 17,3 ιντσών, ενώ η λειτουργία Reader — με τον μεντεσέ ευθυγραμμισμένο κάθετα — μετατρέπει το Zenbook 17 Fold OLED στην τέλεια συσκευή ανάγνωσης.
Τέλος, σε εκτεταμένη λειτουργία — στηριγμένες σε κατακόρυφο προσανατολισμό, οι διπλωμένες δύο οθόνες 12,5 ιντσών είναι ιδανικές για τους χρήστες να κάνουν κύλιση στην επάνω και στην κάτω οθόνη απρόσκοπτα. Έτσι, το Zenbook 17 Fold OLED μπορεί να συνδεθεί σε μια εξωτερική οθόνη μέσω μιας από τις δύο θύρες USB-C® Thunderbolt™ 4.

 

Zenbook 17 Fold OLED_UX9702_Scenario photo_Desktop mode.jpgZenbook 17 Fold OLED_UX9702_Scenario photo_Extended mode.jpgZenbook 17 Fold OLED_UX9702_Scenario photo_Reader mode.jpg

 

Χτισμένο για να διαρκεί
Το Zenbook 17 Fold OLED έχει δοκιμαστεί για να πληροί το εξαιρετικά απαιτητικό στρατιωτικό πρότυπο των ΗΠΑ MIL-STD-810H για αξιοπιστία και ανθεκτικότητα. Ο μεντεσές 180° που έχει σχεδιαστεί με ακρίβεια είναι επίσης δοκιμασμένος σε βασανιστήρια, υποβάλλεται σε πάνω από 30.000 κύκλους ανοίγματος και κλεισίματος για να διασφαλιστεί η μέγιστη αξιοπιστία για απόλυτη ηρεμία. Για να το θέσουμε αυτό στο πλαίσιο, εάν ένας χρήστης ανοίγει και κλείνει το φορητό υπολογιστή έξι φορές την ημέρα, αυτό αντιπροσωπεύει μια διάρκεια ζωής άνω των εννέα ετών. Ο χωρίς βήμα άρθρωση είναι κατασκευασμένος για να συγκρατεί σταθερά την επάνω οθόνη σε οποιαδήποτε γωνία, καθιστώντας την τέλεια όταν χρησιμοποιείται ως υπερφορητός φορητός υπολογιστής 12,5 ιντσών ή για χρήση με το ένα χέρι σε λειτουργία ανάγνωσης.

 

Zenbook 17 Fold OLED_UX9702_Scenario photo_Extended mode without keyboard.jpg

 

Καθηλωτική ψυχαγωγία
Το Zenbook 17 Fold OLED έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει μια πραγματικά καθηλωτική εμπειρία ήχου και εικόνας, ξεκινώντας με την εκπληκτική αναδιπλούμενη οθόνη αφής OLED (FOLED) 17,3 ιντσών 2,5K 60 Hz / 0,2 ms. Αυτή η οθόνη είναι πιστοποιημένη με Dolby Vision για ρεαλιστικά γραφικά HDR, PANTONE® Validated για χρωματική ακρίβεια και διαθέτει χρωματική γκάμα ποιότητας 100% DCI-P3 για ζωντανά χρώματα. Είναι επίσης πιστοποιημένο από την TÜV Rheinland για χαμηλές εκπομπές μπλε φωτός και λειτουργία χωρίς τρεμόπαιγμα, διευκολύνοντας τα μάτια κατά τη διάρκεια μεγάλων συνεδριών προβολής.
Οι ταινίες, τα βίντεο και η μουσική ενισχύονται από τις δυνατότητες καθηλωτικού ήχου surround του ισχυρού συστήματος ήχου Dolby Atmos με τέσσερα ηχεία με πιστοποίηση Harman Kardon. Το Dolby Atmos προσθέτει μια συναρπαστική νέα χωρική διάσταση στον ήχο για μια εξαιρετικά ρεαλιστική εμπειρία ακρόασης. Τα ηχεία οδηγούνται από έναν έξυπνο ενισχυτή που μεγιστοποιεί την ένταση —έως και 3,5 φορές δυνατότερο από έναν τυπικό ενισχυτή— ενώ ελαχιστοποιεί την παραμόρφωση, εξασφαλίζοντας κρυστάλλινο ήχο για ψυχαγωγία ή επικοινωνία.

 

Zenbook 17 Fold OLED_UX9702_Product photo_A monogram.jpeg

 

Πραγματική Ευκολία
Το Zenbook 17 Fold OLED είναι γεμάτο με μερικές από τις πιο πρόσφατες έξυπνες λειτουργίες άνεσης και ασφάλειας που κάνουν τη ζωή του χρήστη ευκολότερη, ασφαλέστερη και πιο παραγωγική.
Υπάρχει μια κάμερα υπερύθρων HD (IR) που λειτουργεί με το ASUS AdaptiveLock και το νέο τσιπ Intel Visual Sensing Controller για να ενεργοποιηθούν νέες λειτουργίες που τροφοδοτούνται με AI. Για παράδειγμα, εκτός από τη γρήγορη σύνδεση προσώπου, μπορεί να ανιχνεύσει πότε ο χρήστης απομακρύνεται από το φορητό υπολογιστή. Εάν συμβεί αυτό, μειώνει τη φωτεινότητα της οθόνης για εξοικονόμηση μπαταρίας και κλειδώνει το φορητό υπολογιστή για ασφάλεια. Όταν ο χρήστης επιστρέψει, φωτίζει την οθόνη και τον συνδέεται αυτόματα με γρήγορη σύνδεση με το πρόσωπο.
Ένας ενσωματωμένος χρωματικός αισθητήρας ανιχνεύει τα επίπεδα φωτισμού του περιβάλλοντος και προσαρμόζει αυτόματα τη φωτεινότητα και τη θερμοκρασία χρώματος της οθόνης για να παρέχει την καλύτερη εικόνα για το περιβάλλον.
Τέλος, η κάμερα web AI 5 MP διαθέτει τεχνολογία ASUS 3D Noise Reduction (3DNR) για εξαιρετικά καθαρές βιντεοκλήσεις. Ο μοναδικός αλγόριθμος ακονίζει τις εικόνες και εκτελεί απενεργοποίηση θορύβου σε πραγματικό χρόνο για να διασφαλίσει ότι όλα φαίνονται καθαρά και καθαρά κατά τις βιντεοκλήσεις.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια