ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η Casio κυκλοφορεί 2 νέους πρωτοποριακούς controllers



Η Casio ανακοίνωσε πριν από λίγες μέρες την κυκλοφορία του XW-DJ1 και του XW-PD1, δύο επαναστατικών controller που απευθύνονται σε Dj και μουσικούς παραγωγούς.
Και οι δύο controller τροφοδούνται από μπαταρίες και έχουν ενσωματωμένα ηχεία. Το παράξενο της υπόθεσης είναι το design των εν λόγο controllers που κάνουν πολλούς να αναρωτιούνται από που πήρε την ιδέα αυτή η εταιρία.

Με λίγη φαντασία φαίνεται πως η Casio επηρεάστηκε απο το Millennium Falcon, spaceship απο την ταινία Star Wars!!!Στους controller τωρα, ο XW-DJ1 είναι ένας single-jogwheel Dj Controller που χειρίζεται το iOS λογισμικό Algoriddim's Djay 2. O XD-PD1 από την άλλη είναι ένα groovebox με 16-pad sampler, sequencer και μια μηχανή παραγωγής εφέ.

millennium 1204x534

Ειδικότερα:

XW-DJ1

XW DJ1 1204x645

Χειρισμός DJ Eφαρμογών

dj1wip

Συνδέστε τον XW-DJ1 με το PC, Mac, iPad, iPhone ή άλλες συσκευές. Το μόνο που χρειάζετε είναι να κατεβάσετε την εφαρμογή DJ στη συσκευή σας και είστε έτοιμοι να παίξετε τα αγαπημένα σας κομμάτια. Ο XW-DJ1 είναι συμβατός με το Djay 2 για iPhone / iPad / iPod touch, με το Djay για Mac , με το Deckadance για PC και με πολλές άλλες Dj εφαρμογές.

Παίξτε Oπουδήποτε Kαι Όποτε Θέλετε

illust Bat

O XW-DJ1 είναι ένας all-in-one dj controller τροφοδοτούμενος από μπαταρίες με ενσωματωμένο ηχείο. Εύκολος στη μεταφορά, σας επιτρέπει να παίξετε σε οποιοδήποτε μέρος χωρίς καμιά δυσκολία. Χάρη στη γνήσια, συμμετρική single-disk σχεδίασή του, κάνει το Djing παιχνιδάκι είτε χρησιμοποιείτε το δεξί είτε το αριστερό σας χέρι.

Ενεργοποιώντας Tο Ζωντανό Djing

Dj1 discimage

Ο XW-DJ1 φέρει ένα 7-inch scratch disk που προσομοιώνει με μεγάλη ακρίβεια την αίσθηση των αναλογικών δίσκων. Η αίσθηση που προσφέρει είναι εφάμιλη με το γύρισμα ενός πραγματικού δίσκου βινυλίου, κάνοντας το Scratching πιο ζωντανό.

Δεν υπάρχουν σχόλια