ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

HP Pavilion Mini desktop με Pentium ή Core i3 και κόστος μόλις $320

Εκτός από το Stream mini, η HP ανακοίνωσε και ένα ακόμα εξίσου μικρό και ελαφρύ mini desktop με κόστος που δε ξεπερνά τα 320 δολάρια και αναμενόμενη αρχική κυκλοφορία στις 15 Ιανουαρίου που απευθύνεται σε χρήστες που ζητούν περισσότερη ισχύ.
Το HP Pavilion Mini ενσωματώνει τον επεξεργαστή Intel Pentium 3558U και διαθέτει 4GB RAM και σκληρό δίσκο 7200rpm χωρητικότητας 500GB. Επιπλέον, είναι εξοπλισμένο με τέσσερις θύρες USB 3.0, Gigabit Ethernet, HDMI, DisplayPort και με υποδοχή για SDXC κάρτες.

Υποστηρίζει επίσης WiFi 802.11b/g/n και Bluetooth 4.0. Το μέγεθός του είναι ακριβώς ίδιο με αυτό του HP Stream Mini (144,78 x 144.78 x 53.4 χιλιοστά) και ζυγίζει μόλις 635 γραμμάρια. Σε τέτοιες διαστάσεις θα ήταν κάπως δύσκολο να χωρέσει optical disc drive, αλλά υπάρχει η δυνατότητα να συνδεθεί κάποιο εξωτερικό DVD ή Blu-ray optical disc drive μέσω USB σε περίπτωση που το επιθυμεί ο χρήστης.
Επίσης, υπάρχει διαθέσιμη υποδοχή Μ.2 για την εγκατάσταση κάποιου συμβατού SSD καθώς και δυο υποδοχές SODIMM για την επέκταση της μνήμης του συστήματος ως 16GB.

Δημοσιευμένη Εικόνα

Η εταιρεία αναφέρει πως η συσκευή είναι πολύ χαμηλής κατανάλωσης (45W), και μπορεί να υποστηρίξει πολλαπλές οθόνες, ή/και οθόνες Quad HD. Τέλος, η HP θα διαθέσει και πιο ενισχυμένες εκδόσεις του Pavilion Mini με επεξεργαστές Intel Core i3 και χωρητικότητα που θα φτάνει τα 1TB.

Δημοσιευμένη Εικόνα

Δεν υπάρχουν σχόλια