ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η Sony παρουσίασε έκδοση του SmartWatch 3 με ανοξείδωτο ατσάλι



Το SmartWatch 3 της Sony κυκλοφορεί στην αγορά εδώ και μερικούς μήνες, αλλά η Ιαπωνική εταιρεία ανακοίνωσε μόλις πρόσφατα ότι το πλέον σύγχρονο smartwatch της θα κυκλοφορήσει και σε έκδοση από ανοξείδωτο ατσάλι.
Το SmartWatch 3 με την κάσα και του μπρασελέ από ανοξείδωτο ατσάλι θα κυκλοφορήσει παγκοσμίως από τον επόμενο μήνα. Κατά τα άλλα, η συσκευή δεν διαφέρει σε κανένα άλλο σημείο από την πρωτότυπη έκδοση, αν και τώρα υποστηρίζει τις προδιαγραφές IP68 (όσο αφορά στην αντοχή στο νερό, στην σκόνη κ.ά) αντί για τις προδιαγραφές IP58.

Έτσι, είναι ένα από τα λίγα επώνυμα smartwatches με ενσωματωμένο GPS, διαθέτει οθόνη transflective LCD 1,6 ιντσών ανάλυσης 320 x 320 pixels και ενσωματώνει Qualcomm επεξεργαστή και υποστηρίζει απλή microUSB2.0 φόρτιση.

Μαζί με το SmartWatch 3 από ανοιξείδωτο ατσάλι, η Sony κυκλοφόρησε και το SmartWatch 3 holder, που επιτρέπει στον χρήστη να παραμετροποιήσει την εμφάνιση του smartwatch της Sony χρησιμοποιώντας οποιοδήποτε κοινό λουράκι των 24mm. Η Sony δεν έχει ανακοινώσει ακόμη το κόστος του μεταλλικού SmartWatch 3 ή του holder.


 Site: GSMArena

Δεν υπάρχουν σχόλια