ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

H Samsung ξεκινάει τη μαζική παραγωγή των πρώτων 8 Gb GDDR5 chips για κάρτες γραφικών.


Η Samsung Electronics ανακοίνωσε σήμερα ότι ξεκίνησε τη μαζική παραγωγή των πρώτων μνημών 8 Gb GDDR5 DRAM βασισμένες στη γραμμή παραγωγής της στα 20 nanometer, οι οποίες χρησιμοποιούνται ευρέως στις κάρτες γραφικών.
Εκτός από τις κάρτες γραφικών τις συναντάμε επίσης σε κονσόλες, σε notebooks και σε ενσωματωμένες κάρτες γραφικών, αφού παρέχουν μεγάλο εύρος μεταφοράς δεδομένων κάτι το οποίο είναι απαραίτητο για να ικανοποιήσουν τις τεράστιες απαιτήσεις των σημερινών εφαρμογών και παιχνιδιών αλλά και την ανάγκη αναπαραγωγής υψηλής ανάλυσης video.

"Περιμένουμε ότι οι 8Gb GDDR5 μνήμες μας θα παρέχουν στους κατασκευαστές την καλύτερη λύση για μνήμες γραφικών, τόσο στις κονσόλες όσο και στα Notebooks PC", δήλωσε ο Joo Sun Choi, Executive Vice president of Memory Sales και Marketing της Samsung Electronics. "Με την επέκταση της παραγωγής των νέων GDDR5 DRAM προϊόντων στα 20 nm, αναμένουμε να ικανοποιήσουμε τη αυξανόμενη παγκόσμια ζήτηση και να τεθούμε επικεφαλής στην ανάπτυξη της αγοράς των υψηλών αποδόσεων μνημών."

Δεν υπάρχουν σχόλια