ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Οι LG και Audi θα κυκλοφορήσουν smartwatch με WebOS

Οι LG και Audi ανακοίνωσαν ότι εργάζονται μαζί πάνω σε ένα smartwatch, ωστόσο δεν έδωσαν στην δημοσιότητα περισσότερες πληροφορίες για την συσκευή.
Οι τύποι ωστόσο στο Android Central κατάφεραν να εντοπίσουν ένα πρωτότυπο του smartwatch για να ανακαλύψουν ότι δεν "τρέχει" Android Wear ή κάποια έκδοση του Android, παρά το λειτουργικό σύστημα WebOS, αυτό δηλαδή που χρησιμοποιεί η LG στις πλέον σύγχρονες έξυπνες τηλεοράσεις της (Smart TV) και το οποίο στο παρελθόν βρισκόταν σε συσκευές των Palm και HP.

Από μία αναφορά επίσης της Wall Street Journal μαθαίνουμε ότι η LG εργάζεται πάνω σε smartwatches τα οποία τρέχουν WebOS και θα κυκλοφορήσουν το 2016, ωστόσο αν κρίνουμε από το πρωτότυπο που κατασκεύασε σε συνεργασία με την Audi ενδεχομένως κάποια να κυκλοφορήσουν μέσα στην χρονιά.

Η LG όπως είναι γνωστό έχει στην αγορά δύο smartwatches, τα G Watch και G Watch R τα οποία όμως βασίζονται στο λειτουργικό σύστημα Android.

Δημοσιευμένη Εικόνα

Το πρωτότυπο ωστόσο που διαθέτει στρογγυλή κάσα από ανοξείδωτο ατσάλι και διαθέτει δερμάτινο λουράκι ενώ είναι αδιάβροχο όπως είπαμε βασίζεται στο WebOS και φαίνεται να διαθέτει προεγκατεστημένες εφαρμογές για μουσική, για ημερολόγιο, email, messaging και εφαρμογές που έχουν σχέση με την αθλητική δραστηριότητα και την υγεία.
Επίσης βλέπουμε και phone dialer, και αν και δεν ξεκαθαρίζεται αν απαιτείται το ζευγάρωμα με κάποιο smartphone για την πραγματοποίηση κλήσεων μαντεύουμε πως είναι το πιθανότερο.
Επίσης υποστηρίζει φωνητικές εντολές, και έτσι ο χρήστης του θα μπορεί να ξεκλειδώνει το αυτοκίνητο για παράδειγμα με την φωνή του και δίνοντας την σχετική εντολή.

Δεν υπάρχουν σχόλια