ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η Hercules παρουσιάζει το DjControl Jogvision Serato Controller


Πρώτη φέτος η πασίγνωστη εταιρία Hercules ανακοίνωσε στο NAMM 2015 το νέο controller της, τον DjControl Jogvision.
Αρχικά να σας πω λίγα για το NAMM Show. To ΝΑΜΜ Show είναι η μεγαλύτερη διοργάνωση της μουσικής βιομηχανίας. Κάθε χρόνο εκατοντάδες κατασκευαστές προιόντων ήχου, παρευρίσκονται εκεί και παρουσιάζουν τα καινούρια προιόντα τους. Το NAMM Show ξεκινάει στα μέσα του Ιανουαρίου κάθε χρόνο στο Anaheim της California και συγκεκριμένα στο Anaheim Convention Center. Στο θέμα μας τώρα.

2

Πρόκειται για ένα controller δύο καναλιών ο οποίος έρχετε μαζί με το μουσικό πρόγραμμα Serato Dj Intro και φέρει δύο μεγάλες σε διάμετρο jogwheels οι οποίες έχουν ενσωματωμένες οθόνες στο κέντρο τους. Οι οθόνες έχουν δύο δακτύλιους: Ο μεγάλος στο εξωτερικό περιστρέφεται σαν δίσκος βινυλίου δίνοντας την αίσθηση πως ο Dj χρησιμοποιεί ένα πικαπ, και ο μικρός δακτύλιος δείχνει τη θέση του κομματιού που αναπαράγεται χρησιμοποιώντας 16 φωτεινά τμήματα. H Hercules θεωρεί πως με αυτές τις οθόνες ο Dj μπορεί να επικεντρωθεί περισσότερο στην απόδοσή του και στο κοινό παρότι στην οθόνη του laptop

1


Άλλα χαρακτηριστικά του controller περιλαμβάνουν τέσσερα pads για τον χειρισμό των cues σε κάθε deck, ένα τμήμα μίξης, ένα μεγάλο κουμπί κύλισης που επιτρέπει την αναζήτηση στη βιβλιοθήκη μουσικής, ένα τμήμα σε κάθε deck για τον έλεγχο των εφέ, και τον Air Control Sensor της εταιρίας που επιτρέπει την χρήση διαφόρων εφέ με απλές κινήσεις του χεριού. Ο DjControl Jogvision έχει τόσο master αλλά και booth RCA εξόδους, μία είσοδο για μικρόφωνο, 2 RCA line εισόδους και τη τυπική 1/4” υποδοχή για ακουστικά.

Ο DjControl Jogvison θα είναι διαθέσιμος για αγορά τον Απρίλιο του 2015 με τιμή 299$.

Δεν υπάρχουν σχόλια