ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Το YouTube Kids app θα δείχνει περιεχόμενο φιλικό προς τα παιδιά

Το YouTube θα ανακοινώσει σύντομα την διάθεση μίας νέας εφαρμογής (αρχικά σε smartphones και tablets που βασίζονται στο λειτουργικό σύστημα Android) με φιλικό προς τα παιδιά περιεχόμενο. Η νέα εφαρμογή YouTube Kids θα είναι διαθέσιμη από τις 23 Φεβρουαρίου.
Με το άνοιγμα της εφαρμογής, ο χρήστης βρίσκεται μπροστά από οκτώ πλακίδια με περιεχόμενο -ακόμα και από τρίτους, όπως οι Jim Henson TV, DreamWorks TV, Mother Goose Club κ.ά- ενώ στο πάνω μέρος βρίσκονται τέσσερα εικονίδια, αφού τα videos θα διαχωρίζονται σε τέσσερις βασικές κατηγορίες: Shows, Music, Learning και Explore.

Στην εφαρμογή δεν θα φαίνονται σχόλια και το περιβάλλον χρήσης είναι ιδιαίτερα απλό και βελτιστοποιημένο για την αφή.
Οι εικόνες είναι μεγάλες και το περιβάλλον είναι βελτιστοποιημένο για τα μικρά δάχτυλα των παιδιών και επειδή τα περισσότερα μικρά παιδιά δεν μπορούν να πληκτρολογήσουν, μπορούν να πραγματοποιούν αναζητήσεις με την φωνή επισημαίνει ο Shimrit Ben-Yair από το YouTube.

Οι γονείς επίσης μπορούν να θέσουν χρονικό περιορισμό επίσης (μόλις ο χρόνος περάσει, η εφαρμογή ζητάει σχετικό κωδικό για να συνεχίσει η αναπαραγωγή video).

Δημοσιευμένη Εικόνα

 Site: Engadget

Δεν υπάρχουν σχόλια